Θέλω να εκφράσω την απέραντη χαρά μου και την ευγνωμοσύνη μου για την παραμονή του ιστορικού μας Πυρσού, της ομάδας της καρδιάς μας, στην Δ’ Εθνική.

Γνωρίζω πολύ καλά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν όλοι όσοι ασχολήθηκαν φέτος με τον Πυρσό, κόντρα σε αντικειμενικές δυσκολίες, υπερβαίνοντας κάθε εμπόδιο που διάφοροι καλοθελητές αποφάσισαν να τοποθετήσουν με σκοπό τη διάλυση της ομάδας και δείχνοντας σε όλους ποιος πραγματικά είναι ο διαχρονικός, ο ωραίος και ο αγαπημένος σύλλογος όλων των Γρεβενιωτών απανταχού της γης.
Θερμά συγχαρητήρια σ’ αυτούς που ανέλαβαν τη διοίκηση του Πυρσού στην πιο δύσκολη συγκυρία, με μόνα εφόδιά τους την γνώση του αντικειμένου και κυρίως την παθολογική λατρεία τους για το σύλλογο.

Εύχομαι όλη αυτή η προσπάθεια να μη μείνει ημιτελής, αλλά να την αγκαλιάσουμε όλοι οι Γρεβενιώτες και να οδηγηθεί ο Πυρσός μας σε μονοπάτια θριάμβων και καταξίωσης.

Τέλος θα ήθελα να συγχαρώ το αγωνιστικό τμήμα του Πυρσού -προπονητές, παίκτες, προσωπικό- που πάλεψαν φέτος σαν ήρωες για το μεγαλείο της ομάδας που δόξασε και θα συνεχίσει να τιμά και να δικαιώνει τα Γρεβενά και τους πατριώτες μας.

Βασίλης Λάζος
Επιχειρηματίας -Κάτοικος Η.Π.Α. και αθεράπευτος οπαδός του Πυρσού Γρεβενών

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.