Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Κοζάνη: Αναβάλλεται για τις 9-10 Ιουνίου ο 4ος αγώνας Motocross – «Ουδέν κακόν αμιγές καλού»

Μάιος 26th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Με τις προβλέψεις, από όλα τα ελληνικά και διεθνή μετεωρολογικά κέντρα, συμφωνούν σε συνεχόμενες βροχές αλλά και καταιγίδες και με το δεύτερο (καταιγίδες) να ανησυχεί, εκτάκτως, την οργανωτική ομάδα του 4ου πρωταθληματικού αγώνα Motocross, πάρθηκε η απόφαση για αναβολή της διοργάνωσης για τις 9-10 Ιουνίου.

Μια «σπάταλη» σε κόστος και συναισθήματα απόφαση, δεδομένου ότι η πίστα όχι μόνο έχει προετοιμαστεί καλύτερα από κάθε άλλη φορά, έχει, επιπλέον, αναβαθμιστεί σε πολλά επίπεδα και είναι, ήδη, απόλυτα έτοιμη για να δεχθεί το πολυάριθμο φέτος αθλητικό δυναμικό.

Το πνεύμα και η ιστορία της Αθλητικής ΜΟΤΟΕ δεν συνάδει με αναβολές, η σωστή χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας και της άμεσης πληροφόρησης μπορεί και πρέπει να συμβάλει στην πιο ευχάριστη, ψυχαγωγική και ολοκληρωμένη διεξαγωγή των αγώνων.

Ο Ομιλος ΔΙκυκλιστών ΚΟζάνης ευχαριστεί για την κατανόηση, τους περισσότερους από 80 έλληνες και διεθνείς αθλητές που είχαν δηλώσει συμμετοχή καθώς και τους υποστηρικτές και τους θεατές.
Μείνετε συντονισμένοι με το www.amotoe.gr για τις εξελίξεις (και φωτό από την πίστα)

Ραντεβού, στις 9-10 Ιουνίου

This entry was posted on Σάββατο, Μάιος 26th, 2012 at 07:28 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΚΟΖΑΝΗ, ΜΟΤΟ - ΜΟΓ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply