Με το μάθημα  της Φυσικής Θετικής και Τεχνολογικής Κατεύθυνσης και των δυο κύκλων και τη Νεοελληνική Λογοτεχνία Θεωρητικής Κατεύθυνσης  συνεχίζονται σήμερα Παρασκευή οι Πανελλαδικές Εξετάσεις. 
Οι υποψήφιοι θα έχουν στη διάθεση τους το Σαββατοκύριακο , προκειμένου να κάνουν τις τελευταίες επαναλήψεις καθώς  την ερχόμενη Δευτέρα ξεκινά η δεύτερη εβδομάδα των Πανελλαδικών Εξετάσεων, με Αρχαία Ελληνικά και Μαθηματικά.

Σε ό, τι αφορά στα ειδικά μαθήματα οι εξετάσεις που επρόκειτο να αρχίσουν το Σάββατο 16 Ιουνίου, μια ημέρα δηλαδή πριν από τις εκλογές, θα ξεκινήσουν τελικά την Παρασκευή 15 Ιουνίου και τα σχολεία θα παραδοθούν νωρίς το μεσημέρι της ίδιας ημέρας για την προετοιμασία τους ενόψει των εκλογών.

Το υπουργείο Παιδείας πάντως χθες, λόγω των εκλογών έστειλε την εξής εγκύκλιο:
«  Σε συνέχεια του ανωτέρω σχετικού, σας ενημερώνουμε ότι, λόγω των επικείμενων  εθνικών εκλογών στις 17 Ιουνίου 2012, παρατείνεται η ημερομηνία των προαγωγικών και απολυτηρίων εξετάσεων των μαθητών των σχολείων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ως ακολούθως:

ΓΥΜΝΑΣΙΑ

–         Οι προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις όλων των τάξεων του Γυμνασίου παρατείνονται μέχρι και την Πέμπτη  21 Ιουνίου 2012.

ΓΕΝΙΚΑ ΛΥΚΕΙΑ (ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΚΑΙ ΕΣΠΕΡΙΝΑ)

–         Οι προαγωγικές εξετάσεις των μαθητών της Α΄ και Β΄ τάξης των Ημερησίων ΓΕ.Λ. καθώς, επίσης, και οι απολυτήριες εξετάσεις των μαθητών της Γ΄ τάξης για τους οποίους προβλέπεται εξέταση μόνο σε επίπεδο σχολικής μονάδας, παρατείνονται  μέχρι και την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012.
–         Οι προαγωγικές εξετάσεις των μαθητών της Α΄, Β΄ και Γ΄ τάξης των Εσπερινών ΓΕ.Λ. καθώς, επίσης, και οι απολυτήριες εξετάσεις των μαθητών της Δ΄ τάξης για τους οποίους προβλέπεται εξέταση μόνο σε επίπεδο σχολικής μονάδας, παρατείνονται μέχρι και την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012.
–         Οι απολυτήριες εξετάσεις των μαθητών της Γ΄ τάξης των Ημερησίων ΓΕ.Λ. και της Δ΄ τάξης των Εσπερινών ΓΕ.Λ., στα μαθήματα τα οποία εξετάζονται σε επίπεδο σχολικής μονάδας παρατείνονται μέχρι και την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012.
–         Οι επαναληπτικές εξετάσεις των μαθητών όλων των τάξεων των Ημερησίων  και Εσπερινών ΓΕ.Λ. να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι και την Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΛΥΚΕΙΑ – ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ

–          Οι προαγωγικές εξετάσεις των μαθητών της Α΄ και B΄ τάξης των Ημερησίων ΕΠΑ.Λ. παρατείνονται μέχρι και την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012.
–          Οι προαγωγικές εξετάσεις των μαθητών της Α΄ , B΄ και Γ΄ τάξης των Εσπερινών ΕΠΑ.Λ. παρατείνονται μέχρι και την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012.
–          Οι προαγωγικές εξετάσεις των μαθητών της Α΄ τάξης των ΕΠΑ.Σ. παρατείνονται μέχρι και την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012.
–         Οι απολυτήριες και πτυχιακές εξετάσεις των μαθητών της Γ΄ τάξης των Ημερησίων ΕΠΑ.Λ. και της Δ΄ τάξης των Εσπερινών ΕΠΑ.Λ. παρατείνονται μέχρι και την Τρίτη 26 Ιουνίου 2012.
–         Οι πτυχιακές εξετάσεις της Β΄ τάξης των ΕΠΑ.Σ. παρατείνονται μέχρι και την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012.
–         Οι επαναληπτικές εξετάσεις των μαθητών της Γ΄ τάξης Ημερησίων  και της Δ΄ τάξης Εσπερινών ΕΠΑ.Λ. να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι και την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012, ημερομηνία έκδοσης αποτελεσμάτων».

Ισμήνη Χαραλαμποπούλου

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.