Φαξ, αντίγραφα e-mail, καταγράφουν διακίνηση εκατομμυρίων ευρώ

Νέοι λογαριασμοί στο όνομα της Βίκυς Σταμάτη «δένουν» τον ΑκηΝέοι λογαριασμοί στην ελβετική τράπεζα UBS με δικαιούχο τη σύζυγο του πρώην υπουργού Ακη ΤσοχατζόπουλουΒίκυ Σταμάτη αποκαλύπτουν οι «πολύτιμες», όπως αποδεικνύεται, σελίδες από το αρχείο του που κατασχέθηκε στην οδό Κομνά Τράκκα, στην Κυψέλη.

Είναι τέσσερις λογαριασμοί που περιέχουν κινήσεις ποσών μέσα από 16 σελίδες παραστατικών της ελβετικής τράπεζας. Παράλληλα νέες εταιρείες, όπως η Conrad International παραπέμπουν στο σκάνδαλο των υποβρυχίων. Κομβικό ρόλο διαδραματίζει το μεγάλο δικηγορικό γραφείο NIEDERER CRAFF & FREY το οποίο, σύμφωνα με τις εκθέσεις κατασχέσεις από το γραφείο του πρώην υπουργού, διαμεσολαβεί στη διακίνηση μεγάλων ποσών εμβασμάτων που έχουν σχέση με την εταιρεία DRUMILAN του σκανδάλου των TOR-M1.

Φαξ, αντίγραφα e-mail, καταγράφουν διακίνηση εκατομμυρίων ευρώ προς λογαριασμούς με δικαιούχο την BLUE BELL, αλλά και κατηγορούμενο αξιωματικό ο οποίος επίσης φέρεται να παραλαμβάνει χιλιάδες δολάρια. Αντίγραφο κίνησης λογαριασμών προς την CREDIT AGRICOLE INDOSUEZ τράπεζα της Ελβετίας, φέρεται να έχουν σταλεί και στην επιτροπή της Βουλής το 2004, η οποία διερευνούσε το συγκεκριμένο σκάνδαλο.

Λεπτομερής ανάλυση λογαριασμού και εμβασμάτων υπάρχει και για το ποσό του 1.000.748 δολαρίων με επιταγές που οπισθογραφούνται από την εταιρεία Blue Bell και κατευθύνονται στην άλλη ελβετική τράπεζα Morgan Stanley. Εχουν μάλιστα καταγραφεί και μεγάλα χρηματικά ποσά από την τράπεζα Credit Lyonnais της Ελβετίας, με την ένδειξη model Portfolio usb.

Οι νέες εταιρείες που εμφανίζονται δεν έχουν τέλος και ερευνώνται από τις δικαστικές αρχές προκειμένου να βρεθούν αν και αυτές ανήκαν στην οικογένεια Τσοχατζόπουλου. Πρόκειται για τις εταιρείες Intratech Corporation (έχει βρεθεί αγωγή στο Πρωτοδικείο Αθηνών), Promway enterprise LTD, αλλά και στοιχεία των olympic marine.

Σύμφωνα με δικαστικές πηγές η αλληλογραφία της εταιρείας Nobilis αλλά και ένας λογαριασμός του ΟΤΕ, της ίδιας εταιρείας, που βρέθηκε στην κατοχή του πρώην υπουργού τον δένουν σε σχέση με την κατηγορία του ξεπλύματος, αφού η υπεράκτια μεσολάβησε στην αγοραπωλησία του σπιτιού της Διονυσίου Αρεοπαγίτου. Θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι σύντομα θα κληθεί να δώσει συμπληρωματική απολογία.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.