Συνέδριο θα πραγματοποιήσουν πιθανότατα μέσα στον Σεπτέμβριο, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες

Ο πρόεδρος του κινήματος Πάνος Καμμένος μιλώντας στους βουλευτές και τους πολιτευτές των εκλογικών περιφερειών του νομού Αττικής, προανήγγειλε τη διεξαγωγή συνεδρίου το φθινόπωρο, ενώ αναφερόμενος στις επόμενες εκλογές ξεκαθάρισε ότι όσοι εξελέγησαν βουλευτές, αλλά και οι αναπληρωματικοί τους δεν πρόκειται να αντικατασταθούν από τις λίστες «όπως έγινε αλλού με ανταλλάγματα και δοσοληψίες».

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες «τιμούν τον αγώνα όλων των υποψηφίων, δείγμα ότι το κίνημα θέλει να επαναφέρει στην πολιτική τη χαμένη ηθική της» είπε ο κ. Καμμένος, σημειώνοντας πως ενδεχόμενες αλλαγές θα γίνουν μόνο με την ομόφωνη απόφαση του συνόλου των υποψηφίων και των συντονιστικών επιτροπών μιας εκλογικής περιφέρειας. «Αλλά και σε αυτή την περίπτωση δεν θα γίνουν δεκτοί εμπλεκόμενοι με μνημόνια» ανέφερε σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Ο κ. Καμμένος βρέθηκε σήμερα στην Κάρπαθο, όπου πραγματοποιήθηκε το μνημόσυνο για τη συμπλήρωση έξι ετών από τον θάνατο του σμηναγού Κ. Ηλιάκη εν ώρα υπηρεσίας. Σε δήλωσή του εξήρε την αυτοθυσία του Κ. Ηλιάκη, ο οποίος «πάλεψε για την εθνική μας κυριαρχία και έδωσε τη ζωή του γι’ αυτήν, και στέφθηκε ως ο άριστος των αρίστων ανάμεσα στους Ικάρους μας, τους ακοίμητους φρουρούς του Αιγαίου».

www.newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.