Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ιστορία, Μαθηματικά, Βιολογία και Φυσική σήμερα στις Πανελλαδικές

Μάιος 23rd, 2012 by Χρήστος Μίμης

Ιστορία, Μαθηματικά, Βιολογία και Φυσική σήμερα στις Πανελλαδικές

Με τα μαθήματα Ιστορία, Μαθηματικά και Στοιχεία Στατιστικής, Βιολογία και Φυσική, όλα μαθήματα γενικής παιδείας, συνεχίζονται σήμερα Τετάρτη οι πανελλαδικές εξετάσεις.

Έως το τέλος της εβδομάδας , η υπουργός Παιδείας Ευφροσύνη-Αγγελική Κιάου θα ανακοινώσει τις αλλαγές στις ημερομηνίες των ειδικών μαθημάτων που είχαν προγραμματισθεί πριν ή μετά από την ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών, δηλαδή 17 Ιουνίου.

Η υπουργός ξεκαθάρισε ότι η όλη διαδικασία θα ολοκληρωθεί εντός του Ιουνίου, που λήγει το διδακτικό έτος. Στις 16 Ιουνίου είχε προγραμματισθεί , οι υποψήφιοι να διαγωνισθούν στα αγγλικά και στις 18 στην Αρμονία. Οι εξετάσεις θα ολοκληρώνονταν στις 23 Ιουνίου ενώ σύμφωνα με πληροφορίες θα ολοκληρωθούν μία ή δύο ημέρες μετά.

Χθες, ξεκίνησαν και οι εξετάσεις των υποψηφίων των επαγγελματικών λυκείων, οι οποίοι διαγωνίσθηκαν στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας. Το θέμα που δόθηκε είχε το τίτλο «Οι Αρετές του Λόγου» , απόσπασμα από το έργο «Οι δρόμοι της ζωής» του Ε.Π.Παπανούτσου.

Ισμήνη Χαραλαμποπούλου

 

This entry was posted on Τετάρτη, Μάιος 23rd, 2012 at 07:12 and is filed under ΠΑΙΔΕΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply