Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Επίσκεψη σε Αντιπεριφερειάρχη και Δήμαρχο Γρεβενών από το νέο Δ.Σ. του συλλόγου Γρεβενιωτών Μουσικών

Μάιος 22nd, 2012 by Χρήστος Μίμης

Συνάντηση πραγματοποίησε το Δ.Σ. του Συλλόγου Μουσικών Γρεβενιωτών με τον Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών κ. Γιώργο Δασταμάνη και τον Δήμαρχο Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη. 
Σκοπός της συνάντησης ήταν η συνεργασία των τοπικών φορέων με το σύλλογο. Το Δ.Σ. ζήτησε τόσο από τον κ. Δασταμάνη όσο και από τον κ. Κουπτσίδη την συμπαράσταση τους σε μελλοντικές δράσεις τονίζοντας ότι σκοπός του Συλλόγου είναι η ανάδειξη των Γρεβενιωτών καλλιτεχνών – Μουσικών.

Ο κ. Δασταμάνης συνεχάρη το νέο Δ.Σ. δηλώνοντας ότι θα στηρίξει όλες του τις προσπάθειες όσο το δυνατόν αυτές είναι εφικτές.
Από την πλευρά του και ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Κουπτσίδης ευχήθηκε στο νέο Δ.Σ. καλή επιτυχία τονίζοντας ότι είναι δίπλα τους, στηρίζοντας και βοηθώντας τον σύλλογο.
Τέλος το νέο Δ.Σ. ευχαριστεί τον Αντιπεριφερειάρχη και τον Δήμαρχο οι οποίοι κατά τη διάρκεια των συναντήσεων ήταν θετικοί στις προτάσεις του Συλλόγου, δείχνοντας μεγάλο ενδιαφέρον σε ότι συζητήθηκε.

This entry was posted on Τρίτη, Μάιος 22nd, 2012 at 18:21 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΜΟΥΣΙΚΗ -ΤΑΙΝΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply