Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Γρεβενά: Διακοπή νερού με φυσική ροή την Τετάρτη…

Μάιος 22nd, 2012 by Χρήστος Μίμης

Η Δ.Ε.Υ.Α.Γ. ανακοινώνει ότι η αντικατάσταση του κεντρικού αγωγού (ο οποίος τροφοδοτεί την πόλη των Γρεβενών με νερό – περιοχή Αετιάς) που ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί  την Παρασκευή  18/05/2012  και το Σάββατο 19/05/2012 δεν πραγματοποιήθηκε λόγω καιρικών φαινομένων.

Η αντικατάσταση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23/05/2012 και θα έχουμε διακοπή της παροχής νερού με φυσική ροή στην πόλη των Γρεβενών για όλη την ημέρα.

Παρακαλούμε τους συμπολίτες μας να μην κάνουν σπάταλη χρήση νερού, λόγω της υδροδότησης της πόλης μόνο από το βοηθητικό σύστημα ύδρευσης, προκειμένου να ελαχιστοποιήσουμε την πιθανότητα ολικής έλλειψης νερού σε κάποιες περιοχές .

Για τα Δ.Δ.: Κυρακαλής, Ελάτου & τον οικισμό του Δοξαρά (συμπεριλαμβανομένου του οικισμού της Αγάπης) παρακαλούνται οι δημότες να μαζέψουν  νερό για τις άμεσες οικιακές  τους ανάγκες διότι σε περίπτωση διακοπής δεν υπάρχει  εναλλακτικός τρόπος υδροδότησης τους .

 

  Εκ της Δ.Ε.Υ.Α.Γ.

This entry was posted on Τρίτη, Μάιος 22nd, 2012 at 14:12 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply