Με την αλλαγή της οικογενειακής του κατάστασης σε «παντρεμένος» ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ ανακοίνωσε τον γάμο του με την αγαπημένη του Πρισίλα Τσαν, μόλις μία ημέρα μετά την είσοδο του Facebook στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης.

Ο 28χρονος συνιδρυτής της κορυφαίας ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης παντρεύτηκε αιφνιδιαστικά το Σάββατο και μόλις λίγες ώρες μετά την αλλαγή του status του περισσότεροι από 750.000 άνθρωποι πάτησαν «like» για τα νέα αλλά και για τη φωτογραφία του γάμου, την οποία το ζευγάρι ανέβασε στο Facebook.

Σε αυτή ο δισεκατομμυριούχος γαμπρός είναι ντυμένος με σκούρο μπλε κοστούμι και γραβάτα, ενώ η νύφη φορά λευκό φόρεμα με δαντέλα.

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου στο Palo Alto της Καλιφόρνιας κάνοντας έκπληξη στους καλεσμένους, οι οποίοι νόμιζαν πως θα παρευρίσκονταν σε πάρτι για το πτυχίο της νύφης από την ιατρική σχολή.

Τη βέρα με ρουμπίνι σχεδίασε ο ίδιος ο γαμπρός, ενώ στη δεξίωση τα εδέσματα ήταν παραγγελία από εστιατόρια που αρέσουν στους νεόνυμφους. Οσο για το γλυκό, ήταν σοκολάτες σε σχήμα ποντικιού (υπολογιστή) το οποίο το ζευγάρι είχε φάει για πρώτη φορά στο πρώτο του ραντεβού, πριν από εννέα χρόνια.

Περίπου ένα 24ωρο πριν από τον γάμο-έκπληξη ο Ζάκερμπεργκ, οι μετοχές του οποίου αποτιμώνται κοντά στα είκοσι δισεκατομμύρια δολάρια, είχε πατήσει το κουδούνι για την έναρξη της συνεδρίασης του χρηματιστηρίου, σηματοδοτώντας έτσι την είσοδο του Facebook σ’ αυτό.

Και μπορεί η μετοχή να μην «έτρεξε» όσο αναμενόταν (έκλεισε την πρώτη μέρα λίγο πάνω από τα 38 δολάρια της εκκίνησης), έκανε όμως ρεκόρ σε ό,τι αφορά τον όγκο των συναλλαγών, αφού άλλαξαν χέρια περισσότερες από 576 εκατομμύρια μετοχές.

www.espressonews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.