Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε η σύζυγος του Ακη Τσοχατζόπουλου

20 Μαΐου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Επιβεβλημένη η διακομιδή της λόγω ακατάσχετης αιμορραγίας

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε η σύζυγος του Ακη Τσοχατζόπουλου

Στο Θριάσειο Νοσοκομείο μεταφέρθηκε η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη, με ακατάσχετη αιμορραγία γυναικολογικής φύσεως, όπως αναφέρουν οι συνήγοροί της.

Η διακομιδή της κ. Σταμάτη στο νοσοκομείο κρίθηκε επιβεβλημένη για να αντιμετωπιστεί η κατάσταση της, ενώ κατά τους συνηγόρους της, η κατηγορουμένη στην υπόθεση του πρώην υπουργού εξακολουθεί να βρίσκεται σε απεργία πείνας διαμαρτυρόμενη για την προσωρινή της κράτηση.

Σε επιστολή που, μέσω των δικηγόρων της, διένειμε στον Τύπο η σύζυγος του κ. Τσοχατζόπουλου κάνει λόγο για «στιγματισμό» και «δαιμονοποίηση» της, ενώ συνδέει την ποινική υπόθεση, που χαρακτηρίζει «σαπουνόπερα», και την προφυλάκιση της με το τέλος της μεταπολίτευσης αναφέροντας ότι ίσως κάποιοι την θέλουν «ιδανική αυτόχειρα».

ΔΟΛ

This entry was posted on Κυριακή, 20 Μαΐου, 2012 at 19:40 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply