Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Βρέθηκε αρκουδάκι στην Κρανιά Γρεβενών (Φωτογραφίες)

Μάιος 20th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Παραδόθηκε στον “Αρκτούρο”

Το αρκουδάκι βρέθηκε στην Κρανιά Γρεβενών πολύ κοντά στο ξενοδοχείο ΠΙΝΔΟΣ RESORT το Σάββατο (19/5) το πρωί σε σχετικά καλή κατάσταση. Ο Χαράλαμπος Φούφας, αναφέρει στο aetos-grevena.blogspot.com πως το ταΐσανε και στη συνέχεια τηλεφώνησαν στον Αρκτούρο  ο οποίος ήρθε και το παρέλαβε για τα περαιτέρω!

Δείτε φωτογραφίες

 

This entry was posted on Κυριακή, Μάιος 20th, 2012 at 16:11 and is filed under HOT-LIFESTYLE, ΓΡΕΒΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

1 response about “Βρέθηκε αρκουδάκι στην Κρανιά Γρεβενών (Φωτογραφίες)”

  1. saky said:

    Η γνώση μας για τα ζώα της Ελλάδας ξεκινά πολύ παλιά, ουσιαστικά από τον Αριστοτέλη που πριν από 2.300 χρόνια έγραψε το «Περί ζώων ιστορίαι», όπου περιέγραψε με ιδιαίτερη λεπτομέρεια περίπου 600 είδη. Η πανίδα της Ελλάδας έχει περισσότερες συγγένειες με την πανίδα της ανατολικής Μεσογείου, μιας περιοχής που επηρεάζεται από την Ευρώπη, την κεντρική Ασία, την Ανατολία, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική. Μια άλλη ιδιαιτερότητα της ελληνικής πανίδας είναι το υψηλό ποσοστό ενδημισμού.
    http://www.flowmagazine.gr/article/view/spania_eidh_zwwn_pou_zoun_sthn_ellada/category/environment

Leave a Reply