δημοσιογράφοι, απεργία διαρκείας, προεκλογική περίοδος, εφημερίδες, ραδιόφωνα, ε

Προεκλογική περίοδο χωρίς μέσα ενημέρωσης, σχεδιάζουν στελέχη της Ένωσης Συντακτών αφού προσανατολίζονται σε απεργιακές κινητοποιήσεις δύο εβδομάδες πριν από τις κάλπες.

Την Τρίτη 22 Μαίου έχει προγραμματισθεί στάση εργασίας των δημοσιογράφων από τις 10.30 έως τις 15.30, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευσή της ΕΣΗΕΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της iefimerida.gr μέλη του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ που πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ, θα εισηγηθούν την πραγματοποίηση κυλιόμενων απεργιών από τη Δευτέρα 28 Μαίου μέχρι και τις εθνικές εκλογές της 17ης Ιουνίου, με στόχο να πιέσουν για την ικανοποίηση των αιτημάτων του δημοσιογραφικού κόσμου, όπως την καταβολή των δεδουλευμένων και των ασφαλιστικών εισφορών. Στο διάστημα αυτό θα ζητήσουν να επιτραπει η μετάδοση των δελτίων ειδήσεων και ενημερωτικών εκπομπών μόνο από τις συχνότητες της ΕΡΤ.

Πάντως οι πληροφορίες αυτές φαίνεται πως έχουν φτάσει ήδη στα γραφεία τής ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Στελέχη της Συγγρού αλλά και της Ιπποκράτους θεωρούν ότι όλες αυτές οι διεργασίες έχουν ως στόχο να καταπνίξουν κάθε μορφής κριτική των ιδιωτικών καναλιών προς τον ΣΥΡΙΖΑ με σκοπό την ενίσχυσή του κόμματος στην πορεία προς τις βουλευτικές εκλογές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.