«Να κλείσουμε θετικά τη χρονιά» ζήτησε από τους παίκτες ο Φερέιρα

ΠΑΟ: Δάνειο 5 εκατ. ευρώ εξασφάλισε ο ΑλαφούζοςΟικονομική ανάσα 7 εκατ. ευρώ αναμένεται να πάρει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός καθώς ο Γιάννης Αλαφούζος εξασφάλισε δάνειο από την Εθνική Τράπεζα ύψους 5 εκατ. ευρώ, καταβάλλοντας μάλιστα προσωπικές εγγυήσεις.

Σε αυτό το ποσό, που αναμένεται να εκταμιευθεί στα μέσα της εβδομάδας, θα προστεθούν και τα 2 εκατ. ευρώ που έχει ήδη μαζέψει ο γνωστός επιχειρηματίας.

Από τα παραπάνω χρήματα, τα 6 εκατ. ευρώ θα δοθούν για την εξόφληση των παικτών (μαζί με την εφορία), και το υπόλοιπο ένα που μένει θα δοθεί διά δύο σε διακανονισμούς: α) μέρος των 3,5 εκατ. ευρώ που οφείλονται ως τις 31 Μαρτίου και β) μέρος των 3.5 εκατ. ευρώ που οφείλονται από τον Απρίλιο ως τον Ιούνιο.

Αξίζει να αναφέρουμε πως οι ποδοσφαιριστές είναι ενήμεροι για τις εξελίξεις, κάτι που αναμένεται να τους δώσει ένα ακόμα κίνητρο εν όψει του αγώνα με την ΑΕΚ την Κυριακή που κρίνει την πρωτιά στα πλέι πφ και το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League.

Εν τω μεταξύ, ολοκληρώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου η προετοιμασία του Παναθηναϊκού εν όψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ, με τον νικητή της αναμέτρησης να κερδίζει την πρώτη θέση του μίνι πρωταθλήματος και το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League. Οι Πράσινοι βέβαια, βολεύονται και με την ισοπαλία…

«Αύριο ολοκληρώνουμε μια δύσκολη σεζόν, θέλω να σας ευχαριστήσω για όσα ζήσαμε μαζί. Δεν ξέρουμε ποιος θα είναι και ποιος δεν θα είναι το καλοκαίρι για την προετοιμασία, γι’ αυτό θέλω να σας πω ότι ζήσαμε ωραίες και δύσκολες στιγμές και θέλω να σας ευχαριστήσω όλους. Όποιος από εσάς πάει στην Πορτογαλία, το τηλεφωνό μου το έχει και δεν θέλω να διστάσει να ζητήσει το παρακμικρό απο εμένα» τόνισε ο έμπειρος τεχνικός.

Σε ό,τι αφορά την παραμονή του πορτογάλου τεχνικού, όλα αναμένεται να κριθούν στη συνάντηση που πιθανότατα θα έχει τη Δευτέρα με τη διοικούσα επιτροπή.

Η 18μελής αποστολή του Παναθηναϊκού αποτελείται από τους: Καρνέζη, Κοτσόλη, Βύντρα, Μαρίνο, Καντέ, Μπουμσόνγκ, Σαριέγκι, Σιμάο, Ζέκα, Καραγκούνη, Νίνη, Κλέιτον, Πετρόπουλο, Τοτσέ, Χριστοδουλόπουλο, Κουίνσι, Μπιάρσμιρ και Μαυρία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.