Η οικογένεια επιβεβαίωσε τον θάνατο χωρίς να διευκρινίσει τα αίτια

ΗΠΑ: Νεκρή βρέθηκε η 52χρονη Μέρι ΚένεντιΗ δεύτερη σύζυγος του Ρόμπερτ Κένεντι του νεότερου, η 52χρονη Μέρι Κένεντι βρέθηκε νεκρή την Τετάρτη στο σπίτι της στο προάστιο Μπέντφορντ της Νέας Υόρκης, ανακοίνωσε τις πρώτες πρωινές ώρες αξιωματικός της ιατροδικαστικής υπηρεσίας της κομητείας Ουέστσεστερ.

Η οικογένειά της επιβεβαίωσε τον θάνατο χωρίς να διευκρινίσει τα αίτια.

«Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για τον θάνατο της πολυαγαπημένης μας αδελφής Μέρι, της οποίας το λαμπρό και δημιουργικό πνεύμα θα λείψει πολύ σε όσους την αγαπούσαν» αναφέρει ανακοίνωση της οικογένειας, την οποία μετέδωσε το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα «Journal News», η οποία δεν κατονομάζει την πηγή της, η εν διαστάσει σύζυγος του 58χρονου Ρόμπερτ Κένεντι του νεότερου φέρεται να απαγχονίστηκε.

Η αστυνομία του Μπέντφορντ ανακοίνωσε ότι βρέθηκε πτώμα σε κατοικία μέσα στο κτήμα των Κένεντι, στην περιοχή Μάουντ Κίσκο, αλλά δεν είχε αναφέρει το όνομα μέχρι να ειδοποιηθεί η οικογένεια. Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ο Ρόμπερτ Κένεντι είναι ο γιος της Έθελ και του Ρόμπερτ Κένεντι, του γερουσιαστή που δολοφονήθηκε στο Λος Αντζελες το 1968 και ανιψιός του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι που δολοφονήθηκε το 1963.

Η Μέρι και ο Ρόμπερτ Κένεντι ο νεότερος είχαν καταθέσει αίτηση διαζυγίου το 2010 ύστερα από 16 χρόνια κοινού βίου, και ζούσαν σε διάσταση τα τελευταία δύο χρόνια. Είχαν αποκτήσει τέσσερα παιδιά.

Σύμφωνα με την «Journal News», μερικές ημέρες μετά την αίτηση του διαζυγίου, η Μέρι Κένεντι είχε συλληφθεί για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ο Ρόμπερτ Κένεντι ο νεότερος είναι παρουσιαστής ραδιοφωνικής εκπομπής, διαπρεπής περιβαλλοντολόγος της Νέας Υόρκης και δικηγόρος ειδικός σε θέματα περιβάλλοντος.

ΔΟΛ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.