Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Προεκλογική περίοδος χωρίς τηλεοράσεις, εφημερίδες και ραδιόφωνα;

19 Μαΐου, 2012 by Χρήστος Μίμης

δημοσιογράφοι, απεργία διαρκείας, προεκλογική περίοδος, εφημερίδες, ραδιόφωνα, ε

Προεκλογική περίοδο χωρίς μέσα ενημέρωσης, σχεδιάζουν στελέχη της Ένωσης Συντακτών αφού προσανατολίζονται σε απεργιακές κινητοποιήσεις δύο εβδομάδες πριν από τις κάλπες.

Την Τρίτη 22 Μαίου έχει προγραμματισθεί στάση εργασίας των δημοσιογράφων από τις 10.30 έως τις 15.30, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευσή της ΕΣΗΕΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της iefimerida.gr μέλη του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ που πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ, θα εισηγηθούν την πραγματοποίηση κυλιόμενων απεργιών από τη Δευτέρα 28 Μαίου μέχρι και τις εθνικές εκλογές της 17ης Ιουνίου, με στόχο να πιέσουν για την ικανοποίηση των αιτημάτων του δημοσιογραφικού κόσμου, όπως την καταβολή των δεδουλευμένων και των ασφαλιστικών εισφορών. Στο διάστημα αυτό θα ζητήσουν να επιτραπει η μετάδοση των δελτίων ειδήσεων και ενημερωτικών εκπομπών μόνο από τις συχνότητες της ΕΡΤ.

Πάντως οι πληροφορίες αυτές φαίνεται πως έχουν φτάσει ήδη στα γραφεία τής ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Στελέχη της Συγγρού αλλά και της Ιπποκράτους θεωρούν ότι όλες αυτές οι διεργασίες έχουν ως στόχο να καταπνίξουν κάθε μορφής κριτική των ιδιωτικών καναλιών προς τον ΣΥΡΙΖΑ με σκοπό την ενίσχυσή του κόμματος στην πορεία προς τις βουλευτικές εκλογές.

This entry was posted on Σάββατο, 19 Μαΐου, 2012 at 20:12 and is filed under ΕΚΛΟΓΕΣ, ΕΡΓΑΣΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply