Συνεδρίασε την Πέμπτη (17/5) το Δημοτικό Συμβούλιο Γρεβενών, στο Δημοτικό κατάστημα. Σε θέμα προ ημερησίας διάταξης, ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός της ΔΕΚΕΓ (2 κατά από την “Λαϊκή Συσπείρωση”), μετά από εισήγηση του αντιπροέδρου της επιχείρησης Βάιου Κόραβου: “Είμαστε στο πλευρό των εργαζομένων και θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να πάρουν τα χρήματα που τους οφείλονται… Υπάρχει έλλειμμα ταμειακό στην επιχείρηση της τάξης του 1.200.000€”…
Ο Δήμαρχος Γρεβενών Δημοσθένης Κουπτσίδης για το θέμα ανέφερε: “Τα χρήματα της επιχείρησης εισπράχθηκαν αλλά δεν αποδόθηκαν στους δικαιούχους και θα κινηθούμε δικαστικά εναντίον των μελών του πρώην ΔΣ της ΔΕΚΕΓ”..
Ο δημοτικός σύμβουλος Σωκράτης Στάμος είπε: “Μετέχω στην “αμαρτωλή” ΔΕΚΕΓ. Οι ένοχοι έχουν όνομα… Ανάμεσά μας υπάρχουν κλέφτες”…

 

Σε άλλο θέμα, αποφασίστηκε η ενίσχυση του  Μοτοσυκλετιστικού Συλλόγου Γρεβενών με το ποσό των 10.000€ αφού από τις 30 Μαΐου μέχρι τις 4 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί η 31η Πανελλήνια συγκέντρωση μοτοσυκλετιστών στις κατασκηνώσεις στους Φιλιππαίους Γρεβενών.

Στην συνεδρίαση έγινε εκτενής αναφορά τόσο από τον Δήμαρχο όσο και από τον Διευθύνοντα σύμβουλο της ΑΝΚΟ ΑΕ Γιώργο Αμανατίδη για τις ενέργειες ωρίμανσης Τηλεθέρμανσης στα Γρεβενά όπου θα εξυπηρετηθούν στο μέλλον 13.000 κάτοικοι της πόλης.

Στο Δήμο Γρεβενών αποφασίστηκε (2 κατά από την “Λαϊκή Συσπείρωση”), να ιδρυθεί Κοινωνικό Παντοπωλείο για τους οικονομικά ασθενέστερους συνδημότες μας, πιθανόν στο χώρο της μαθητικής Εστίας.

Ακόμη στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο πρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης Εθνικών Δρυμών Βίκου- Αώου και Πίνδου, Βέργος Στέργιος, ενημέρωσε το σώμα κάνοντας τον απολογισμό των δράσεων του Φορέα για το 2011 αλλά και τον προγραμματισμό για την χρονιά που διανύουμε.

Δείτε φωτογραφίες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.