Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ο Ντέμης στον δρόμο της επιστροφής στην ΑΕΚ

Μάιος 18th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Είχε συνάντηση την Πέμπτη το απόγευμα με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Ανδρέα Δημητρέλλο

Ο Ντέμης στον δρόμο της επιστροφήςΗ συνάντηση που είχε ο κ. Ντέμης Νικολαΐδης το απόγευμα της Πέμπτης με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Ανδρέα Δημητρέλλο δεν έκανε σοφότερους τους φίλους της Ενωσης όσον αφορά τον τρόπο που επιχειρεί ο πρώτος την επιστροφή του στην ηγεσία της κιτρινόμαυρης διοίκησης.

Ωστόσο απέφερε θετικά μηνύματα για τη σωτηρία της εταιρείας η οποία ως γνωστόν βρίσκεται σε πρωτοφανές οικονομικό αδιέξοδο.

Ο κ. Νικολαΐδης ενημερώθηκε πλήρως για όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν στην οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ αλλά και τις υποχρεώσεις της προς την Εφορία και το Δημόσιο, τόνισε ότι πρέπει να εξασφαλιστούν νέες ρυθμίσεις αποπληρωμής των χρεών της προς το κράτος, ενώ ξεκαθάρισε ότι απέχει ακόμα σημαντικά από την προσπάθεια συλλογής των απαιτούμενων πόρων χρηματοδότησης.

Ωστόσο η αναγκαιότητα της εταιρείας να αποφύγει το διάλυση τον οδηγεί σε άμεση επαναδραστηριοποίηση σε συνεργασία με τον κ. Δημητρέλλο ο οποίος θα παραμείνει στη θέση του προέδρου.

Από κοινού θα προσπαθήσουν να κρατήσουν την ΑΕΚ όρθια τουλάχιστον ως τις εκλογές της 17ης Ιουνίου, όταν οι ενδιαφερόμενοι επενδυτές θα έχουν σαφή άποψη για την κατάσταση στην ελληνική αγορά ώστε να αποφασίσουν αν θα ενδώσουν στο πλάνο του κ. Νικολαΐδη προχωρώντας σε χρηματοδότησή του.

This entry was posted on Παρασκευή, Μάιος 18th, 2012 at 14:04 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply