Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Μήνυμα Δημάρχου Γρεβενών στους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Μάιος 18th, 2012 by Χρήστος Μίμης

…Και στους Μαθητές των Σχολικών Μονάδων του Δήμου Γρεβενών έτους 2011-2012

Αγαπητοί Μαθητές

Η έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων σηματοδοτεί ένα νέο κύκλο αγώνα στο στίβο της ζωής σας για ένα καλύτερο μέλλον. Μετά από χρόνια σκληρής προετοιμασίας, καλείστε να αξιοποιήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις γνώσεις και τα εφόδια που αποκτήσατε με τη βοήθεια των καθηγητών σας. Εφόδια απαραίτητα για την εισαγωγή σας στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας.

Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να επιδείξετε την απαιτούμενη σοβαρότητα και ψυχραιμία, μα πάνω από όλα να πιστέψετε στον εαυτό σας και στις ικανότητές σας.

Η οποιαδήποτε αποτυχία, την οποία και απεύχομαι, δεν πρέπει να σταθεί εμπόδιο στα όνειρά και στους στόχους σας. Να θυμάστε πάντα ότι οι ευκαιρίες της ζωής είναι πολλές αρκεί να τις εκμεταλλευτούμε σωστά.
Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που περνάει η χώρα μας, οι επιδόσεις σας σε όλους τους τομείς, αποτελούν αχτίδα ελπίδας για το μέλλον αυτού του τόπου.

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου δύναμη και κουράγιο σε μαθητές, γονείς και καθηγητές.
Καλή Επιτυχία και Καλή Σταδιοδρομία σε ότι και αν επιλέξετε να κάνετε στη ζωή σας.

Στους μαθητές που δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους για την προαγωγή τους στην επόμενη τάξη εύχομαι Καλή Επιτυχία.

Δήμαρχος Γρεβενών

Δημοσθένης Κουπτσίδης

This entry was posted on Παρασκευή, Μάιος 18th, 2012 at 18:51 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΠΑΙΔΕΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply