Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Κανονικά η έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων τη Δευτέρα

Μάιος 18th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Αλλαγή στα μαθήματα που επηρεάζονται από τις εκλογές της 17ης Ιουνίου

Αλλαγή στα μαθήματα που επηρεάζονται από τις εκλογές της 17ης Ιουνίου αποφάσισε σήμερα η υπουργός Παιδείας Αγγελική-Ευφροσύνη Κιάου.

Σε σύσκεψη με τη συμμετοχή του γενικού γραμματέα Β. Κουλαιδή και του ειδικού γραμματέα Μ. Κοντογιάννη και υπηρεσιακών παραγόντων για την προετοιμασία των Πανελλαδικών Εξετάσεων οι υπηρεσιακοί παράγοντες διαβεβαίωσαν την υπουργό ότι είναι όλα έτοιμα για τη Δευτέρα, πρώτη ημέρα διεξαγωγής των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Επίσης,αποφασίστηκε η αλλαγή των ημερομηνιών των Εξετάσεων μόνο για τα μαθήματα που επηρεάζονται από τη διεξαγωγή των εκλογών της 17ης Ιουνίου, επειδή οι σχολικές μονάδες θα χρησιμοποιηθούν ως Εκλογικά Κέντρα.

Η σχετική απόφαση με τις νέες ημερομηνίες των Εξετάσεων θα υπογραφεί, αφού πρώτα δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης το προεδρικό διάταγμα της προκήρυξης των εκλογών της 17ης Ιουνίου.

 

Ισμήνη Χαραλαμπομπούλου

This entry was posted on Παρασκευή, Μάιος 18th, 2012 at 17:07 and is filed under ΠΑΙΔΕΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply