Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

«The Lorax» στον Δημοτικό Κινηματογράφο Γρεβενών

Μάιος 17th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Δείτε το  trailer

Ο 12χρονος Ted (Zach Efron) ζει σε μία φαινομενικά ειδυλλιακή πόλη όπου τα πάντα, εκτός από τους κατοίκους της, είναι τεχνητά. Την προσοχή του ωστόσο … έχει κλέψει η πιτσιρίκα Audrey (Taylor Swift), η οποία του εκμυστηρεύεται αυτό που ποθεί περισσότερο να γνωρίσει. Προκειμένου να βρει εκείνο που θα τον βοηθήσει να κερδίσει το κορίτσι των ονείρων του, ξεκινά ένα συναρπαστικό ταξίδι πέρα από τα όρια της πόλης με τη βοήθεια ενός νέου φίλου, του αινιγματικού Once-ler (Ed Helms).

Για να τα καταφέρει, θα πρέπει πρώτα να γνωρίσει την ιστορία του Lorax (Danny DeVito), ενός στριφνού αλλά αξιαγάπητου πλάσματος που πολεμά να υπερασπιστεί τον κόσμο του. Στην προσπάθειά αυτή, τον Ted συντροφεύουν οι σοφές συμβουλές της γιαγιάς Norma (Betty White), ενώ ανακαλύπτει το σκοτεινό ρόλο του δημάρχου της πόλης, του Mr. O’Hare (Rob Riggle).

Από τους δημιουργούς του αγαπημένου μας «Despicable Me» έρχεται το «The Lorax», η 3D μεταφορά του ομώνυμου παιδικού βιβλίου του διακεκριμένου Αμερικανού συγγραφέα, Dr. Seuss, έργα του οποίου έχουμε δει αρκετές φορές στη μεγάλη οθόνη («Horton Hears A Who!», «How The Grinch Stole Christmas», «The Cat In The Hat»).

Πρόκειται για ένα ψηφιακό animation με έντονες οικολογικές ανησυχίες, το οποίο παρά τις χλιαρές κριτικές, πραγματοποίησε ένα εντυπωσιακό «ξεπέταγμα» στο αμερικανικό box-office, ξεπερνώντας τα 70 εκ. δολάρια το πρώτο τριήμερο κυκλοφορίας. Ο μπριόζος Danny DeVito είναι αυτός που κερδίζει με ευκολία την προσοχή μεταξύ των γνωστών ηθοποιών που δανείζουν τις φωνές τους στους ψηφιοποιημένους ήρωες του Dr. Seuss.

The Lorax trailer

The Lorax trailer (Μεταγλωττισμένο) από Flixgr
 

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ 18:00 και 20:00

ΠΕΜΠΤΗ 17/5/2012
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18/5/2012
ΣΑΒΒΑΤΟ  19/5/2012
ΚΥΡΙΑΚΗ  20/5/2012

Ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΚΕΓ

Βάιος Κόραβος

 

This entry was posted on Πέμπτη, Μάιος 17th, 2012 at 12:45 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΕΚΕΓ- ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ -ΤΑΙΝΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply