Με σκορ 1-0 νίκησε ο Παναθηναϊκός στο Περιστέρι τον Ατρόμητο και έτσι έχει ξεκάθαρο πλεονέκτημα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στα play offs – ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 2-0…

Η ομάδα του Φερέιρα πήρε τους βαθμούς με υπέροχο γκολ του Σωτήρη Νίνη στο 65′. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός πήρε την πάσα από τον Κλέιτον, έκανε το κοντρόλ και με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ιτάνζ. Και αμέσως μετά, ο Νίνης ξέσπασε, δείχνοντας πόσο πολύ ήθελε αυτή την επιτυχία.

Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος και πήρε δίκαια τους βαθμούς. Εδειξε να θέλει περισσότερο τη νίκη και οι ποδοσφαιριστές του κυνήγησαν με πάθος το γκολ.

Ο Ατρόμητος αγωνίστηκε με αρκετές αλλαγές και μόνο σε λίγες περιπτώσεις απείλησε την εστία του Καρνέζη.

Διαιτητής: Τριτσώνης.

Κίτρινες: Κατσουράνης, Βιτόλο, Καραμάνος, Νίνης, Ιγγλέσιας.

Ατρόμητος: Ιτάνζ , Νάστος, Γιαννούλης (46′ Ιγγλέσιας), Φυτανίδης, Ζουέλα, Δημούτσος, Σφακιανάκης (80′ Μπάλλας), Μήτρογλου, Αναστασάκος, Καραμάνος (80′ Αθανασίου), Επστάιν.

Παναθηναϊκός: Καρνέζης, Βύντρα, Καντέ, Μπουμσόνγκ, Βιτόλο, Σαριέγκι, Κατσουράνης,  Νίνης (81′ Καραγκούνης), Ζέκα, Χριστοδουλόπουλος(77′ Μαυρίας), Κλέιτον (84′ Τοτσέ).

 

Με  γκολ των Λυμπερόπουλου και Λεονάρντο, η ΑΕΚ νίκησε 2-0 στο ντέρμπι τον ΠΑΟΚ και έτσι κυνηγά τον Παναθηναϊκό στη μάχη για την πρώτη θέση στα play offs.

Γίνεται αντιληπτό ότι όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική και στο ντέρμπι του Ολυμπιακού Σταδίου με γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό. Ο ΠΑΟ έχει 11 βαθμούς, η ΑΕΚ 9, ο ΠΑΟΚ 7 και ο Ατρόμητος 5. Η ΑΕΚ κατά συνέπεια θέλει νίκη για να φτάσει στη πρώτη θέση.

Οσον αφορά στο ματς με τον ΠΑΟΚ, ήταν ντέρμπι, αλλά η ομάδα του Κωστένογλου κατάφερε να πάρει τους βαθμούς. Ο ΠΑΟΚ το πάλεψε όσο μπορούσε, έμεινε όμως στο δεύτερο ημίχρονο πρώτα με 10 παίκτες και  μετά με εννιά. Ετσι, ήταν πολύ δύσκολο για την ομάδα του Μπόλονι να αντιδράσει.

Το 1-0 έκανε στο 33′ ο Λυμπερόπουλος,  ύστερα από ασθενή απόκρουση του Χαλκιά σε σουτ του Λαγού. Στο 85′ ο Γκούντγιονσεν έδωσε στον Λεονάρντο, πλασέ και 2-0.

Να σημειωθεί ότι ο ΠΑΟΚ είδε τον Χαλκιά να αποχωρεί με πρόβλημα στους προσαγωγούς, ενώ στο 65′ ο Πάμπλο Γκαρσία πήγε με δύναμη στις κόντρες και είδε δεύτερη κάρτα. Στο 78′ ο Φωτάκης τράβηξε στην περιοχή τον Λυμπερόπουλο χωρίς να καταλογιστεί πέναλτι και αμέσως  μετά ο Κουκουλάκης θεώρησε πως ο μέσος του ΠΑΟΚ έκανε φάουλ στον Λαγό και του έδειξε δεύτερη κίτρινη κάρτα. Αλλά φάουλ δεν υπάρχε.

Διαιτητής: Κουκουλάκης.

Κόκκινες: Γκαρσία, Φωτάκης.

Κίτρινες: Αποστολόπουλος, Βάργκας, Κοντοές.

ΑΕΚ: Κωνσταντόπουλος, Κοντοές, Λαγός, Μανωλάς, Γεωργέας, Καφές (79′ Φούντας), Μάκος, Βάργκας(87′ Δέλλας), Κάρλος(70′ Γκούντγιονσεν), Λεονάρντο, Λυμπερόπουλος.

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς(60′ Κρέσιτς), Μαλεζάς,Λίνο, Αποστολόπουλος(75′ Παπάζογλου), Φωτάκης, Τσιρίλο, Π. Γκαρσία, Ιβιτς, Νιμανί, Αθανασιάδης, Γεωργιάδης (60′ Σαλπιγγίδης).

Η βαθμολογία των πλέι-οφ

Παναθηναϊκός 11 (4-4)
ΑΕΚ 9 (7-4)
ΠΑΟΚ 7 (3-5)
Ατρόμητος 5 (5-6)

Η τελευταία αγωνιστική (6η)

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ
ΠΑΟΚ-Ατρόμητο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.