Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

1 ευρώ = 1.500 δραχμές!

Μάιος 16th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Tα σενάρια στο Σίτι του Λονδίνου πάνε και έρχονται, αλλά τα κέντρα που έχουν την έδρα τους εκεί (σε άλλο νόμισμα) και πολύ θα ήθελαν οι τριγμοί στο ευρώ να συνεχιστούν προχωρούν ένα βήμα παραπέρα. Πολλοί θα πουν ότι οι αγορές δεν έχουν ψυχή, αλλά η ουσία μένει η ίδια.

Έτσι λοιπόν ήδη οι εγκέφαλοι του Σίτι έσπευσαν να προσδιορίσουν τη σημερινή ισοτιμία δραχμής/ευρώ (θυμίζουμε ότι στην αλλαγή του εθνικού νομίσματος η ισοτιμία ήταν 1/340,75)

Η ισοτιμία λοιπόν είναι σήμερα στο 1/1.500. Ούτε εδώ σταματούν όμως τα σενάρια, οι φήμες, οι δηλώσεις κλπ.
Σύμφωνα με την “Ημερησία” η Λόρα Κένσμπεργκ, συντάκτις του επιχειρηματικού τμήματος του ITV News, λέει πως το σύμβολο της δραχμής έχει ήδη μπει στα συστήματα συναλλαγών του Σίτι, κάτι που, όπως λέει, είδε με τα ίδια της τα μάτια.
Μάλιστα (ενισχύοντας ίσως και τη φημολογία κατά του ευρώ) κάποιοι trader εκτιμούν ότι μέσα στις επόμενες ημέρες μπορεί να αρχίσει να λειτουργεί μία “γκρίζα αγορά” σε δραχμές.

This entry was posted on Τετάρτη, Μάιος 16th, 2012 at 12:32 and is filed under ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply