Πλέι οφ: Ολα για όλα στο ΠεριστέριΜια στροφή πριν από τη λήξη των πλέι οφ η αυλαία της 5ης (προτελευταίας) αγωνιστικής ανοίγει (17.45, novasports1) με την αναμέτρηση του Ατρομήτου με τον Παναθηναϊκό στο Περιστέρι.

Οι Πράσινοι στοχεύουν σε νίκη που θα τους διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας (ΠΑΟ 8, ΠΑΟΚ 7, ΑΕΚ 6, Ατρόμητος 5) που προσφέρει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ οι Περιστεριώτες κυνηγούν τους τρεις βαθμούς που θα τους δώσει τη δυνατότητα να διατηρήσουν ζωντανό το… όνειρο.

Στο Τριφύλλι μετά τη νίκη της περασμένης Κυριακής επί του ΠΑΟΚ (2-0) στο ΟΑΚΑ επικρατεί αισιοδοξία για την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Μάλιστα, οι Πράσινοι εφόσον νικήσουν τον Ατρόμητο θα έχουν την ευκαιρία να εξασφαλίσουν από σήμερα το «χρυσό» εισιτήριο, υπό την προϋπόθεση ότι το άλλο ματς της αγωνιστικής μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ (20.00) θα λήξει ισόπαλο.

Ο τεχνικός των Πρασίνων κ. Ζεσουάλδο Φερέιρα αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και πιθανή ενδεκάδα τους: Καρνέζη, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Βύντρα, Σιμάο, Κατσουράνη, Χριστοδουλόπουλο, Κλέιτον, Ζέκα και Τοτσέ.

Την αποστολή του Τριφυλλιού συμπληρώνουν οι: Κοτσόλης, Καραγκούνης, Νίνης,Πετρόπουλος, Λαγός, Β Μαυρίας και Βιτόλο. Αντιθέτως, δεν υπολογίζονται οι: Κουίνσι, Μαρίνος, Σεϊταρίδης, Ρούντολφ, Σπυρόπουλος, Λέτο, Ιωαννίδης και Μπιάρσμιρ.

Από την πλευρά του, ο προπονητής του Ατρομήτου κ. Γιώργος Δώνης αναμένεται να χρησιμοποιήσει ενδεκάδα ανάγκης λόγω σημαντικών απουσιών. Κατά πάσα πιθανότητα η αρχική ενδεκάδα θα αποτελείται από τους  Ιτάνζ, Φυτανίδη, Ζουέλα, Νάστο, Γιαννούλ, Ιγκλέσιας, Σφακιανάκη, Δημούτσο, Επστάιν, Μήτρογλου και Καραμάνο.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι: Ράντμαν, Οικονόμου, Μπάλλας, Αθανασίου, Αναστασάκος και Καραγκούνης. Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Τάτος, Μπρίτο και οι τιμωρημένοι Τόμας, Σκόνδρας και Γκαρσία.

«Λύμπε» και Δέλλας αποχαιρετούν (;) τους φίλους της ΑΕΚ

«Λύμπε» και Δέλλας αποχαιρετούν (;) τους φίλους της ΑΕΚΕκτός από ένα ματς ζωτικής σημασίας για την τελική θέση της ΑΕΚ στα πλέι οφ, το αποψινό (ΟΑΚΑ, 20.00, novasports1) απέναντι στον ΠΑΟΚ ίσως να αποδειχθεί το τελευταίο στην σπουδαία καριέρα των Νίκου Λυμπερόπουλου και Τραϊανού Δέλλαμπροστά στους φίλους της κιτρινόμαυρης ομάδας.

Ο «Λύμπε» το είχε ανακοινώσει στο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου, ο δεύτερος δεν το έχει πει ποτέ δημοσίως, όμως μετά από μία σεζόν γεμάτη από δυσκολίες και τραυματισμούς και με δεδομένο ότι το ερχόμενο καλοκαίρι ξεκινάει σεμινάρια προπονητικής προκειμένου να αποκτήσει το απαιτούμενο δίπλωμα, μάλλον και ο «Κολοσσός» το έχει πάρει πλέον απόφαση να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του.

Στο αποψινό ματς του ΟΑΚΑ ο Λυμπερόπουλος θα βρίσκεται στην αρχική ενδεκάδα και ο Δέλλας (λογικά) στον πάγκο καθώς προέρχεται από τραυματισμό και αποχή αρκετών εβδομάδων. Ωστόσο αμφότεροι θα φορούν την κιτρινόμαυρη στολή και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα πουν «αντίο» στον κόσμο της ΑΕΚ καθώς το τελευταίο ματς της ομάδας για την τρέχουσα σεζόν θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή μπροστά σε οπαδούς του Παναθηναϊκού και μόνο.

Τι θα μπορούσε να τους αλλάξει την απόφαση όταν ο Λυμπερόπουλος στα 37 του και ο Δέλλας στα 36 του αισθάνονται ότι το σώμα δεν ακολουθεί πια τόσο εύκολα τη σκέψη και τη θέλησή τους να συνεχίζουν να παίζουν; Η ενδεχομένη επιστροφή του κ. Ντέμη Νικολαΐδη στην προεδρία της ΠΑΕ ΑΕΚ και η επιθυμία του να τους διατηρήσει ενεργούς για επιπλέον μία σεζόν.

Ωστόσο στη διαφαινόμενη επιστροφή του στη διοικητική ηγεσία της ΑΕΚ _ η οποία πάντως συναντά ολοένα και περισσότερες δυσκολίες και εμπόδια λόγω της ακυβερνησίας της χώρας, γεγονός το οποίο αποτρέπει την εύκολη εισροή κεφαλαίων από ενδιαφερόμενους επενδυτές _ ο κ. Νικολαΐδης φέρεται ότι θα προτιμήσει να αξιοποιήσει τους δύο σπουδαίους έλληνες ποδοσφαιριστές σε διαφορετικά πόστα.
Το σημερινό πρόγραμμα (5η αγωνιστική)

ΤΕΤΑΡΤΗ 16/5
17.45 Ατρόμητος – Παναθηναϊκός, Δημ. Γηπ. Περιστερίου (Διαιτ. Τριτσώνης)
20.00 ΑΕΚ – ΠΑΟΚ, ΟΑΚΑ (Διαιτ. Κουκουλάκης)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 4 αγώνες)
1. Παναθηναϊκός 8
2. ΠΑΟΚ 7
3. ΑΕΚ 6
4. Ατρόμητος 5

Η τελευταία (6η) αγωνιστική

ΚΥΡΙΑΚΗ 20/5
20.00 ΠΑΟΚ – Ατρόμητος, Γηπ. Τούμπας
20.00 Παναθηναϊκός – ΑΕΚ, ΟΑΚΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.