Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Προσέγγιση Σαμαρά – Μπακογιάνη με φόντο τις επερχόμενες εκλογές

Μάιος 16th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Προχωρημένες διαβουλέυσεις με στόχο την κοινή τους κάθοδο

Προσέγγιση Σαμαρά - Μπακογιάνη με φόντο τις επερχόμενες εκλογέςΣυζητήσεις, με στόχο την κοινή κάθοδό τους στις εκλογές του Ιουνίου, διεξάγονται, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου μεταξύ του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ.  Αντώνη Σαμαρά και της προέδρου της Δημοκρατικής Συμμαχίας κυρίας Ντόρας Μπακογιάννη.

Οι σχετικές διαβουλεύσεις βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, ενώ, σύμφωνα με κάποιες πηγές, πραγματοποιήθηκε και συνάντηση του προέδρου της ΝΔ με την πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας.

Σύμφωνα πάντοτε με τις ίδιες πηγές, που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο, στο τραπέζι των συζητήσεων έχουν τεθεί και όροι της ενδεχόμενης συμφωνίας, η οποία, ωστόσο, δεν πρέπει να θεωρείται οριστικά «κλεισμένη».

Για αυτό και επισήμως και οι δύο πλευρές δεν επιβεβαιώνουν τις υπάρχουσες πληροφορίες.

Η πρόταση που φέρεται να δέχτηκε η Ντόρα Μπακογιάννη από τον Αντώνη Σαμαρά είναι να τεθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας, αλλά η ίδια φέρεται να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να μην είναι καθόλου υποψήφια.

Οι εξελίξεις τα επόμενα εικοσιτετράωρα αναμένονται ραγδαίες, καθώς με ενδιαφέρον αναμένονται οι συνεδριάσεις των κομματικών οργάνων ΝΔ και Δημοκρατικής Συμμαχίας.

ΤΟ ΒΗΜΑ

This entry was posted on Τετάρτη, Μάιος 16th, 2012 at 16:53 and is filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply