Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Νέο Δ.Σ. στον Σύλλογο Γρεβενιωτών Μουσικών

Μάιος 16th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Πραγματοποιήθηκαν την Δευτέρα 14 Μαΐου, η συνάντηση και οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γρεβενιωτών Μουσικών.

Ειδικότερα στην θέση του Προέδρου εξελέγει ο κ. Γιώργος Δούμας, Αντιπρόεδρος ο κ. Χρήστος Γρίδας, Γραμματέας ο κ.Νίκος Μπέλτσιος, Ταμίας ο κ.Γεώργιος Αργυρόπουλος και Μέλος ο κ. Σταύρος Μήτσιαλος.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης τα μέλη του Συλλόγου είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν διάφορα θέματα που αφορούν τον σύλλογο, αλλά και να σχεδιάσουν μελλοντικές δράσεις.

Το Δ.Σ. καλεί όλους τους Γρεβενιώτες που αγαπάνε την μουσική, να γίνουν μέλη, να πλαισιώσουν τις δραστηριότητες του Συλλόγου, να κάνουν τις προτάσεις τους, να δώσουν τις ιδέες τους και να συμμετάσχουν ενεργά στις δράσεις που προγραμματίζονται ή θα προγραμματιστούν στο μέλλον.

Τέλος απευθυνόμαστε προς όλους τους τοπικούς πολιτιστικούς φορείς για πολύπλευρη συνεργασία σε όλους τους τομείς.

Για τις εγγραφές θα ενημερωθείτε προσεχώς και σύντομα θα μπορείτε να επισκεφθείτε και την ιστοσελίδα του συλλόγου.

Με τιμή
Το Δ.Σ.

This entry was posted on Τετάρτη, Μάιος 16th, 2012 at 22:23 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΜΟΥΣΙΚΗ -ΤΑΙΝΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply