Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής: «Η νέα γενιά έχει τη δύναμη να σηκώσει βάρη»

Με την απονομή μεταλλείων έπεσε η αυλαία του πανελληνίου πρωταθλήματος άρσης βαρών που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 11 και το Σάββατο 12 Μαίου, στο Πατουλίδειο αθλητικό κέντρο του Δήμου Πρεσπών.

Την τελετή έναρξης των αγώνων κήρυξε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής, το απόγευμα της Παρασκευής, παρουσία του χρυσού Ολυμπιονίκη Πύρρου Δήμα, του Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας Δημήτρη Ηλιάδη και αθλητικών παραγόντων.

Θερμή ήταν η υποδοχή που επεφύλαξε στο Γιώργο Δακή ο χρυσός αρσιβαρίστας επισημαίνοντας κύρια την στήριξη της περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στην ομοσπονδία άρσης βαρών, που για δεύτερη φορά επέλεξε τις Πρέσπες, για την διοργάνωση του πανελληνίου πρωταθλήματος άρσης βαρών, εφήβων – νεανίδων και παίδων – κορασίδων..

Κηρύσσοντας την έναρξη των αγώνων ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής χαρακτήρισε κορυφαίο αθλητικό γεγονός για την Περιφέρειά μας, την διεξαγωγή του πρωταθλήματος σημειώνοντας παράλληλα ότι ο αθλητισμός διαχρονικά έχει διδάξει την άμιλλα, την συμμετοχή, τον αγώνα και την προσπάθεια από την οποία έρχεται η νίκη που είναι στάση ζωής.

«Ο αθλητισμός δίνει χαρά. Είμαι σίγουρος ότι όπως εδώ τα παιδιά μας αναδεικνύονται νικητές, με τον ίδιο τρόπο και ο Ελληνισμός που περνάει μια δύσκολη περίοδο με τα προβλήματα που βιώνουμε, να μπορέσουμε βασισμένοι στις δυνάμεις μας, με σύνεση, υπευθυνότητα και αγώνα να είμαστε νικητές» τόνισε ο κ. Δακής.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.