Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Πτολεμαΐδα: 4η Εμπορική – Ενεργειακή – Ανθοκομική ΕΚΘΕΣΗ – ΕΟΡΔΑΙΑ 2012 – 16-21 Μαΐου 2012

Μάιος 14th, 2012 by Χρήστος Μίμης

O Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να διοργανώσει για 4ησυνεχόμενη χρονιά την Έκθεση “ΕΟΡΔΑΙΑ 2012” η οποία πλέον αποτελεί έναν θεσμό με ανοδική πορεία

Οι επιτυχημένες κατά ομολογία εκθετών και επισκεπτών προηγούμενες  εκθέσεις, ενδυναμώνουν την προσπάθειά μας και βάζουν την περιοχή μας σε πρώτο πλάνο σε όλη τη Δυτική Μακεδονία και όχι μόνο. Πιστεύουμε ότι η καταξίωση και η αναβάθμιση μιας περιοχής, δημιουργείται από τον αριθμό και την ποιότητα των σημαντικών γεγονότων που συντελούνται, επαναλαμβάνονται και κυρίως θεσμοθετούνται σε αυτήν

Είμαστε  βέβαιοι  λοιπόν, ότι ένα τέτοιο γεγονός αποτελεί και η Έκθεση “ΕΟΡΔΑΙΑ 2012”  η οποία θα διεξαχθεί στην πόλη μας , από την Τετάρτη 16 έως την Δευτέρα 21 Μαΐου και η οποία για ακόμη μια φορά έχει την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη του Δήμου Εορδαίας και του ΕΒΕ  Κοζάνης.

Aνεξάρτητα από ποια προϊόντα ή υπηρεσίες προσφέρει μία επιχείρηση, η επιτυχία της εξαρτάται από το είδος των καναλιών που επιλέγει για την προώθησή τους και την ποιότητα της επικοινωνίας της με την αγορά- στόχο.

Στο χώρο λοιπόν της επιχειρηματικής επικοινωνίας, η παλιά καλή <<συνταγή>> που ακούει στο όνομα Εμπορική Έκθεση, κατέχει αδιαφιλονίκητα την πρώτη θέση στην πρόσωπο με πρόσωπο επαφή, καθώς εγγυάται την τροφοδότηση και ανατροφοδότηση των εμπλεκομένων εκθετών και επισκεπτών με φρέσκιες ιδέες και νέες πρακτικές. Στο δρόμο προς την επιτυχία, η φετινή Έκθεση, εκτός από τον τομέα της ανθοκομίας , που εντάχθηκε πέρυσι, θα εμπλουτιστεί με ενεργειακό σαλόνι και αντίστοιχο foroum, ενώ πολλές παράλληλες εκδηλώσεις θα λαμβάνουν χώρα , καθ’ όλη τη διάρκεια της  Έκθεσης στον ειδικά διαμορφωμένο συνεδριακό χώρο.

Σε αυτό το μεγάλο Εμπορικό και όχι μόνο γεγονός ας δηλώσουμε όλοι  παρόν.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                      Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Ματθαίος  Καλαϊτζόπουλος       Σοφοκλής  Ασιανός

Δείτε:

Λεπτομέρειες στο site του Συλλόγου

This entry was posted on Δευτέρα, Μάιος 14th, 2012 at 13:05 and is filed under ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΚΟΖΑΝΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply