Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Καθιστοί «υποδέχθηκαν» τον Μιχαλολιάκο οι δημοσιογράφοι

Μάιος 14th, 2012 by Χρήστος Μίμης

ΑΝΤΙΔΡΩΝΤΑΣ ΣΤΟ «ΕΓΕΡΘΗΤΙ»…

Καθήμενοι, σε καρέκλες ή στα γόνατά τους υποδέχθηκαν τον γγ της Χρυσής Αυγής οι δημοσιογράφοι που κάλυψαν στο Προεδρικό Μέγαρο την θεσμικώς αναπόφευκτη συνάντηση του Κάρολου Παπούλια με τον Ν. Μιχαλολιάκο, γενικό γραμματέα της Χρυσής Αυγής.

Ο Ν. Μιχαλολιάκος πέρασε το κατώφλι του Προεδρικού Μεγάρου στις 21.30 προκειμένου να συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στο πλαίσιο της διαβούλευσης με τους αρχηγούς των κομμάτων για τον σχηματισμό κυβέρνησης.

Η κίνηση των δημοσιογράφων ήρθε ως αντίδραση στο γνωστό παράγγελμα… «εγέρθητι» που προκάλεσε σάλο τη βραδιά των εκλογών.

Ο Ν. Μιχαλολιάκος φάνηκε να αντιδρά με αμηχανία στην πρωτοβουλία διαμαρτυρίας. Σημειώνεται ότι και στους κόλπους των φωτορεπόρτερ επικρατούσε όλη την εβδομάδα προβληματισμός για το εάν θα έπρεπε ή να απαθανατισθεί η είσοδος Μιχαλολιάκου στο Προεδρικό Μέγαρο.

This entry was posted on Δευτέρα, Μάιος 14th, 2012 at 09:01 and is filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply