Αν η Ελλάδα δεν τηρήσει τις συμφωνίες που έχει ήδη υπογράψει με τους εταίρους της, τότε τα χρήματα που έχει θα τελειώσουν σύντομα.

Αυτό δηλώνει ο Θεόδωρος Πάγκαλος σε συνέντευξη του στην Sunday Telegraph, και τονίζει ότι η Ελλάδα «φλερτάρει» με τη χρεοκοπία.

Ο κ. Πάγκαλος τόνισε πως οι ψηφοφόροι που πήγαν στις κάλπες κάτω από πλήρη σύγχυση και γι αυτό έδωσαν τόσο μεγάλα ποσοστά σε ακραία κόμματα. Σημειώνει μάλιστα ότι οι Έλληνες θέλουν να παραμείνουμε στο ευρώ, αλλά δεν θέλουν να πληρώσουμε αυτά που χρωστάμε από το παρελθόν.

«Κάποιοι θεωρούν ότι οι Γερμανοί μπλοφάρουν και ότι θα μας κρατήσουν στο ευρώ επειδή μας έχουν ανάγκη. Αλλά αυτό δεν πρόκειται να συμβεί από τη στιγμή που πάψουν να μας δανείζουν. Τότε θα χρεοκοπήσουμε. Θα είναι μία ανεξέλεγγκτη χρεοκοπία. Τα λεφτά του κράτους αρκούν μέχρι και τον Ιούνιο… Το κράτος δε θα μπορεί να πληρώσει συντάξεις και μισθούς».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.