Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Πάγκαλος στην Telegraph: «Η Ελλάδα θα ξεμείνει από λεφτά σε 6 εβδομάδες»

Μάιος 13th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Αν η Ελλάδα δεν τηρήσει τις συμφωνίες που έχει ήδη υπογράψει με τους εταίρους της, τότε τα χρήματα που έχει θα τελειώσουν σύντομα.

Αυτό δηλώνει ο Θεόδωρος Πάγκαλος σε συνέντευξη του στην Sunday Telegraph, και τονίζει ότι η Ελλάδα «φλερτάρει» με τη χρεοκοπία.

Ο κ. Πάγκαλος τόνισε πως οι ψηφοφόροι που πήγαν στις κάλπες κάτω από πλήρη σύγχυση και γι αυτό έδωσαν τόσο μεγάλα ποσοστά σε ακραία κόμματα. Σημειώνει μάλιστα ότι οι Έλληνες θέλουν να παραμείνουμε στο ευρώ, αλλά δεν θέλουν να πληρώσουμε αυτά που χρωστάμε από το παρελθόν.

«Κάποιοι θεωρούν ότι οι Γερμανοί μπλοφάρουν και ότι θα μας κρατήσουν στο ευρώ επειδή μας έχουν ανάγκη. Αλλά αυτό δεν πρόκειται να συμβεί από τη στιγμή που πάψουν να μας δανείζουν. Τότε θα χρεοκοπήσουμε. Θα είναι μία ανεξέλεγγκτη χρεοκοπία. Τα λεφτά του κράτους αρκούν μέχρι και τον Ιούνιο… Το κράτος δε θα μπορεί να πληρώσει συντάξεις και μισθούς».

This entry was posted on Κυριακή, Μάιος 13th, 2012 at 16:32 and is filed under ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply