Κάηκαν ζωντανά 5 παιδιά μέσα στο σπίτι τουςΠέντε παιδιά ηλικίας από 5 έως 12 έχασαν τη ζωή τους σε πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο σπίτι της οικογένειας την ώρα που κοιμόντουσαν, ενώ άλλο ένα αδελφάκι τους, ηλικίας 13 ετών, βρίσκεται στην εντατική σε σοβαρή κατάσταση.

Το περιστατικό συνέβη στο Ντέρμπι της κεντρικής Αγγλίας το πρωί της 11ης Μαΐου και ύποπτη για τους θανάτους θεωρείται μια γυναίκα ηλικίας 28 ετών. Οι τοπικές αρχές δεν έχουν ωστόσο διευκρινίσει τη σχέση της με την οικογένεια. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο των αρχών, κανένα ενδεχόμενο για την πυρκαγιά δεν αποκλείεται προς το παρόν.

Ο πατέρας, Μικ Φίλποτ κατέβαλλε προσπάθειες για τη διάσωση των παιδιών του, τα οποία είχαν παγιδευτεί στον πρώτο όροφο του σπιτιού. Την ώρα που εκδηλώθηκε η πυρκαγιά ο ίδιος βρισκόταν στο ισόγειο του σπιτιού.

Ο κ. Φίλποτ είχε γίνει θέμα στις βρετανικές εφημερίδες το 2007 επειδή είχε αρνηθεί να πιάσει δουλειά παρόλο που η Πρόνοια του έδινε επίδομα για τη σίτιση της οικογένειάς του, την οποία αποτελούσαν ο ίδιος, η σύζυγος του, η ερωμένη του και τα 17 του παιδιά. Όλα τα παιδιά είχαν τον ίδιο βιολογικό πατέρα αλλά ήρθαν στον κόσμο από πέντε διαφορετικές μητέρες.

www.iefimerida.gr

Στα τότε δημοσιεύματα επίσης ο πατέρας ζητούσε από τις τοπικές αρχές ένα μεγαλύτερο σπίτι προκειμένου να στεγάσει με ασφάλεια τον ίδιο, τις δύο γυναίκες και 8 από τα παιδιά του.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.