Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

“Διέλυσε” το ΠΑΣΟΚ που ξέραμε ο Βενιζέλος – Ζήτησε παραιτήσεις από όλους στο Πολιτικό Συμβούλιο

Μάιος 12th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Η πιο σύντομη συνεδρίαση καθοδηγητικού οργάνου του ΠΑΣΟΚ έλαβε χώρα την Παρασκευή. Λίγο μετά τη 1μμ ο Ευάγγελος Βενιζέλος ζήτησε και έλαβε τις παραιτήσεις των μελών του πολιτικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ. Διέλυσε όλα τα όργανα και ανακοίνωσε πως “ξεκινάμε από το μηδέν”.

“Το ΠΑΣΟΚ του 13% δεν υπάρχει” επισήμανε ο πρόεδρος του κόμματος, “Το παλιό κόμμα σάπισε” είπε “αν θέλουμε να ανασυγκροτήσουμε την παράταξη ο επόμενος πρόεδρος θα είναι… 30άρης”!

Στο πλαίσιο αυτό, δήλωσε πως στόχος είναι η αποκρατικοποίηση του κόμματος και η αποβολή του πνεύματος του κυβερνητισμού που το διέκρινε τα τελευταία χρόνια. Την Κυριακή ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα μιλήσει σε συγκέντρωση των υποψηφίων του κόμματος και στη συνέχεια θα ανακοινώσει ένα και μοναδικό όργανο το οποίο θα καθοδηγήσει το Κίνημα στη νέα του πορεία.

Γιάννης Αντύπας

This entry was posted on Σάββατο, Μάιος 12th, 2012 at 07:35 and is filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply