Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Χρυσή Αυγή: Δεν είμαστε νεοναζί και φασίστες, αλλά Έλληνες εθνικιστές (Video)

Μάιος 10th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Χρυσή Αυγή: Δεν είμαστε νεοναζί και φασίστες, είμαστε Έλληνες εθνικιστέςΓια όσα τους κατηγορούν και για τις ταμπέλες του «φασίστα» και «νεοναζί» μίλησαν δύο από τους εκλεγμένους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, οι Ηλίας Κασιδιάρης και Γιάννης Λαγός.

Οι δύο νεοεκλεγέντες βουλευτές ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ, «Αυτοψία» του τηλεοπτικού σταθμού «ALPHA» και για ακόμη μία φορά μίλησαν με απαξιωτικά λόγια για τους δημοσιογράφους, τους οποίους κατηγόρησαν πως «δεν σεβάστηκαν ποτέ την Χρυσή Αυγή».

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το εάν είναι νεοναζί, ο Ηλίας Κασιδιάρης απάντησε πως «δεν είμαστε νεοναζί σε καμμία περίπτωση, δε είμαστε φασίστες, δεν είμαστε ακροδεξιοί. Είμαστε Έλληνες εθνικιστές».

Στην συνέχεια ο Γιάννης Λαγός συμπλήρωσε λέγοντας πως «οι άνθρωποι με αυτήν την ιδεολογία, είναι αυτοί που πολέμησαν τότε, και τον Χίτλερ και την Γερμανία και τον επεκτατισμό της. Το ίδιο θα κάναμε και εμείς».

This entry was posted on Πέμπτη, Μάιος 10th, 2012 at 10:51 and is filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply