Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Πτολεμαΐδα: 1η επιστημονική ημερίδα με θέμα «Η Μαία – ο Μαιευτής , Θεμέλιο Ζωής και Εξέλιξης»

Μάιος 9th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Το Τμήμα Μαιευτικής  της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του Τ.Ε.Ι.  Δυτικής Μακεδονίας  διοργανώνει την 1η επιστημονική ημερίδα, στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας της Μαίας , με θέμα «Η Μαία – ο Μαιευτής , Θεμέλιο Ζωής και Εξέλιξης».  Η ημερίδα θα διεξαχθεί στις 12 Μαΐου 2012, στην αίθουσα «Τερψιχόρη» του ξενοδοχείου ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ στην Πτολεμαΐδα.

Στόχος της ημερίδας είναι η διάχυση πληροφοριών σχετικά με την παρουσία και συμβολή  της Μαίας – Μαιευτή στην Μαιευτική Επιστήμη. Η ημερίδα απευθύνεται σε Μαίες – Μαιευτές, Μαιευτήρες – Γυναικολόγους, Νεογνολόγους , Παιδιάτρους και άλλους επιστήμονες συναφών ειδικοτήτων, καθώς και στο ευρύ κοινό.

Η εγγραφή για τη συμμετοχή στην ημερίδα, θα γίνεται στη γραμματεία της ημερίδας, την ημέρα της προσέλευσης και μέχρι την έναρξη των ομιλών.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τη γραμματεία του τμήματος Μαιευτικής Πτολεμαΐδας, στο τηλέφωνο 2463055303 και 6983343553 κα Τσιπουράκη Πετρούλα, υπεύθυνη γραμματείας της Ημερίδας.

Με εκτίμηση

Ο Προϊστάμενος του Τμήματος                 Η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής

Σεραφείμ Σαββίδης                                              Βασιλική Α. Σλιάρα

 

This entry was posted on Τετάρτη, Μάιος 9th, 2012 at 10:37 and is filed under ΚΟΖΑΝΗ, ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply