Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

O Deliveras έγινε “Γρεβενιώτης”

ΛΑΟΣ: Δεν λάβαμε ξεκάθαρη πρόσκληση συστράτευσης

Μάιος 9th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Θα τοποθετηθούμε όταν υπάρξει πρωτοβουλία είπε ο Γ. Κύρτσος

ΛΑΟΣ: Δεν λάβαμε ξεκάθαρη πρόσκληση συστράτευσηςΌταν υπάρξει ξεκάθαρη πολιτική πρωτοβουλία εκ μέρους του κ. Αντώνη Σαμαρά θα υπάρξει και ξεκάθαρη πολιτική απάντηση, δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ Γιώργος Κύρτσος, αναφορικά με το ενδεχόμενο συστράτευσης του κόμματος του Γιώργου Καρατζαφέρη στο προσκλητήριο Σαμαρά.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο κ. Κύρτσος – ο οποίος ήταν επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας- τόνισε:

«Εγώ δεν κατάλαβα καμία πρόσκληση. Είπε κάτι για την κεντροδεξιά την ευρωπαϊκή, κτλ. Με συγχωρείτε, ο κ. Σαμαράς έχει διαγράψει τη μισή ΝΔ.

» […]  Επομένως αν θέλει να στείλει κάποιο μήνυμα δεν θα το κάνει με μια φράση που είναι ανοιχτή σε ερμηνείες, θα πρέπει να πάρει σχετικές πολιτικές πρωτοβουλίες» σημείωσε.

Ο κ. Κύρτσος ανέφερε ότι ο ΛΑΟΣ δεν είναι στη φάση των σεναρίων, αλλά της ανασύνταξης των δυνάμεων του, ώστε να πετύχει τον στόχο του για να μπει στη Βουλή και τόνισε:

«Ξεκάθαρη απάντηση, σας το λέω γιατί έχω μιλήσει και με τον κ. Καρατζαφέρη, θα υπάρξει όταν υπάρξει ξεκάθαρη πρωτοβουλία.

» Προς το παρόν δεν διακρίνουμε τίποτα. Εμείς τώρα δεν θα μπούμε στην ερμηνεία της φρασούλας του Σαμαρά, δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Αν υπάρξει πρωτοβουλία Σαμαρά να είστε βέβαιοι ότι θα απαντήσουμε εντός μερικών ωρών, τώρα αν είναι θετική ή αρνητική απάντηση θα εξαρτηθεί από την πρωτοβουλία. Τίποτα δεν αποκλείουμε, εμείς είμαστε ανοιχτά μυαλά, ανοιχτοί ορίζοντες.»

This entry was posted on Τετάρτη, Μάιος 9th, 2012 at 22:02 and is filed under ΕΚΛΟΓΕΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply