Η ΑΕΚ  δημιούργησε νέα δεδομένα στα play offs. Τώρα, όλες οι ομάδες διεκδικούν την πρώτη θέση και το μίνι πρωτάθλημα προβλέπεται συναρπαστικό.

Ο Παναθηναϊκός για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι παρουσιάστηκε κατώτερος των προσδοκιών. Η βαθμολογική διαφορά που είχε με τις υπόλοιπες ομάδες  εξανεμίστηκε και ήδη όλοι τον πλησίασαν. Οσον αφορά στην ΑΕΚ, αντιμετώπισε το ντέρμπι ως «τελικό» και εξασφάλισε τη νίκη που τόσο ζητούσε. Οι (τυπικά) γηπεδούχοι κυνήγησαν το γκολ, προηγήθηκαν στο σκορ και στη συνέχεια δεν έχασαν σε καμμιά στιγμή τον έλεγχο του αγώνα. Ο Λεονάρντο ήταν εξαιρετικός , ενώ ο Κλωναρίδης για μια ακόμη φορά βοήθησε πολύ την ομάδα του και πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ.

Στο 29′ με σουτ ο Μάκος έκανε το 1-0. Η ΑΕΚ είχε δοκάρι στο 74′ με κεφαλιά τού Λεονάρντο, ύστερα από σέντρα του Κοντοέ. Και στο 80′ ήρθε το 2-0, με υπέροχη ενέργεια του Κλωναρίδη. Ο νεαρός επιθετικός απέφυγε τους Μπουμσόνγκ και Σαριέγκι και πλάσαρε από πλάγια θέση τον Καρνέζη. Να τονιστεί ότι ο Παναθηναϊκός έκανε νωρίς δύο αναγκαστικές αλλαγές, λόγω τραυματισμών των Σπυρόπουλου, Νίνη.

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος.

Κίτρινες: Τοτσέ, Μπουγαϊδης, Σιμάο, Καφές, Μανωλάς.

ΑΕΚ: Κωνσταντόπουλος, Κοντοές, Μανωλάς, Καράμπελας, Μπουγαϊδης, Γεωργέας,  Μάκος(63′ Ρίκκα), Καφές, Λεονάρντο, Σιαλμάς(46′ Κλωναρίδης), Λυμπερόπουλος(71′ Γκούντγιονσεν).

Παναθηναϊκός: Καρνέζης, Βύντρα, Σπυρόπουλος(13′ Σεϊταρίδης), Μπουμσόνγκ, Σαριέγκι, Νίνης (24′ Καραγκούνης), Σιμάο, Βιτόλο, Κουίνσι, Χριστοδουλόπουλος, Τοτσέ(68′ Πετρόπουλος).

 

Ατρόμητος και ΠΑΟΚ  έμειναν στο 1-1 στο Περιστέρι, σε ματς για τη δεύτερη αγωνιστικη των play offs.

Ντέρμπι έγινε, λοιπόν, στην έδρα του Ατρομήτου. Το τελικό 1-1 δεν ικανοποιεί τους δύο αντιπάλους, καθώς τόσο ο Ατρόμητος όσο και ο ΠΑΟΚ, ήθελαν τους βαθμούς της νίκης προκειμένου να ανέβουν στη βαθμολογία των play offs.

Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο, στη συνέχεια όμως ο Ατρόμητος έγινε πιο επιθετικός, απείλησε την εστία του Χαλκιά και κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση.

Στο 29′ ο Λάζαρ έκανε την πάσα και ο Σαλπιγγίδης με πολύ ωραίο τρόπο σημείωσε το 0-1.

Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 67′ με πλασέ του Μήτρογλου, ύστερα από πάσα του Αναστασάκου.

Διαιτητής: Γιάχος:

Κίτρινες: Μαλεζάς, Σκόνδρας, Σαλπιγγίδης.

Ατρόμητος: Ιτάνζ, Σκόνδρας, Οικονόμου (46′ Μπρίτο), Φυτανίδης, Τόμας, Ιγγλέσιας(63′ Αναστασάκος), Δημούτσος, Σφακιανάκης(46′ Καραμάνος), Πίτου Γκαρσία, Επστάιν, Μήτρογλου.

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Ετο, Σταφυλίδης, Μαλεζάς, Τσιρίλο, Πάμπλο Γκαρσία, Λάζαρ, Φωτάκης, Λίνο (76′ Γεωργιάδης), Σαλπιγγίδης (82′ Ιβιτς), Αθανασιάδης.

Το exit poll των… πλέι-οφ
Ο Μιχάλης Τσόχος και ο Βασίλης Σαμπράκος, μία ημέρα μετά από τις εκλογές στη Web TV του www.sport-fm.gr, συζητούν, αναλύουν και ανακοινώνουν τα αποτελέσματα του δικού τους… exit poll για τη συνέχεια των πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκας

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Υστερα από δύο αγωνιστικές, η βαθμολογία στα play offs  είναι η εξής: Παναθηναϊκός 5, ΠΑΟΚ 4, ΑΕΚ 3, Ατρόμητος 2.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.