http://4.bp.blogspot.com/-WAvy2AVK-_0/T59Wp4yhbzI/AAAAAAAAh5M/oZ7RvV_q95U/s1600/P4251799.JPGΣυνέντευξη για την επόμενη ημέρα των εκλογών, έδωσε στον Star-Fm 933, την Τρίτη 8 Μαΐου 2012 ο υποψήφιος βουλευτής με το ΠαΣοΚ στον Ν.Γρεβενών Λάμπρος Παλάντζας. Μίλησε για το εκλογικό σώμα που επιλέγοντας Χρυσή Αυγή: «Ψήφιζε χωρίς να ξέρει τι ψηφίζει» και σε ότι αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ: «Είμαι περίεργος να δω, εάν κυβερνήσει ο κ. Τσίπρας, πως θα καταργήσει τον φόρο στα ακίνητα»..  Σε ότι αφορά το ΠαΣοΚ ο Λάμπρος Παλάντζας είπε ότι: «Πρέπει να γίνει ένα σύγχρονο, προοδευτικό, μεταρρυθμιστικό κόμμα»…
Ακούστε όλη τη συνέντευξη:

One thought on “Λάμπρος Παλάντζας στον Star-Fm 933: Πορεύτηκε λαϊκίζοντας προεκλογικά ο κ. Τσίπρας….”
  1. Όλοι συμφωνούν ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

    Ο Τσίπρας θα σχηματίσει κυβέρνηση. Δεν πειράζει που δεν βγαίνουν οι αριθμοί. Σημασία έχει που θα το συμφωνήσουν και θα το αποφασίσουν όλες μαζί οι συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ.

    Την ίδια ξύλινη γλώσσα των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που απαντάνε τελείως αγκυλωμένοι σε δοτά συνθήματα, χρησιμοποιούν και οι οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι πεπεισμένοι για τις διεθνείς διαπραγματευτικές ικανότητες του Τσίπρα, που γοητεύει με το μαλλί του και τη μοτοσυκλέτα του, πιστεύουν ότι ό,τιδήποτε βγει από την κάλπη σε ένα κόμμα της Αριστεράς με 16,5% είναι υποχρεωτικό για να εφαρμοστεί από τους δανειστές μας, στους οποίους εμείς πλέον θα επιβάλλουμε όρους. Είναι γνωστές οι ικανότητες του αρχηγού από την εποχή που πρωτοστατούσε σε μαθητικές κινητοποιήσεις και καταλήψεις σχολείων το 1991-92.

    Επιτέλους, θα δούμε την Αριστερά να κυβερνάει. Η Άνγκελα Μέρκελ θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις μπροστά στις 10 συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ. (Ρόζα Λούξεμπουργκ κλπ)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.