Αγαπητοί συμπατριώτες,

Καταρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους πολίτες του νομού Γρεβενών για την επαφή και την σχέση που αναπτύξαμε κατά την προεκλογική περίοδο. Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω όσους με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους. Επίσης θέλω να αναφερθώ και στους συναγωνιστές μου και συνυποψήφιούς μου Κυριάκο Ταταρίδη και Βάϊο Τζήκα για τον δύσκολο και έντιμοo αγώνα τον οποίο δώσαμε σε πολύ δύσκολές συνθήκες για την παράταξη μας.

Είμαι σίγουρος ότι όλοι μαζί ενωμένοι θα παλέψουμε για την επόμενη μέρα της παράταξης, για την επόμενη μέρα του τόπου μας. Ας ελπίσουμε ότι η χώρα θα μπορέσει να βρει τον βηματισμό της και οι πολιτικές δυνάμεις που προεκλογικά βρέθηκαν από την πλευρά του λαϊκισμού και της ανευθυνότητας θα περάσουν στην πλευρά της ευθύνης και της αλήθειας. Οι πολίτες σήμερα έχουν ανάγκη περισσότερο από ποτέ την πολιτική. Η Δημοκρατία θα ξαναβρεί τον δρόμο της και θα βγάλει την χώρα από το αδιέξοδο. Εγώ προσωπικά αλλά και η Δημοκρατική παράταξη θα δώσουμε αυτό τον αγώνα. Τον αγώνα της αλήθειας, τον αγώνα της υπευθυνότητας.

Λάμπρος Παλάντζας
Υπ. Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Γρεβενών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.