Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Λάμπρος Παλάντζας: Ας ελπίσουμε ότι η χώρα θα μπορέσει να βρει τον βηματισμό της…

Μάιος 7th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Αγαπητοί συμπατριώτες,

Καταρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους πολίτες του νομού Γρεβενών για την επαφή και την σχέση που αναπτύξαμε κατά την προεκλογική περίοδο. Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω όσους με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους. Επίσης θέλω να αναφερθώ και στους συναγωνιστές μου και συνυποψήφιούς μου Κυριάκο Ταταρίδη και Βάϊο Τζήκα για τον δύσκολο και έντιμοo αγώνα τον οποίο δώσαμε σε πολύ δύσκολές συνθήκες για την παράταξη μας.

Είμαι σίγουρος ότι όλοι μαζί ενωμένοι θα παλέψουμε για την επόμενη μέρα της παράταξης, για την επόμενη μέρα του τόπου μας. Ας ελπίσουμε ότι η χώρα θα μπορέσει να βρει τον βηματισμό της και οι πολιτικές δυνάμεις που προεκλογικά βρέθηκαν από την πλευρά του λαϊκισμού και της ανευθυνότητας θα περάσουν στην πλευρά της ευθύνης και της αλήθειας. Οι πολίτες σήμερα έχουν ανάγκη περισσότερο από ποτέ την πολιτική. Η Δημοκρατία θα ξαναβρεί τον δρόμο της και θα βγάλει την χώρα από το αδιέξοδο. Εγώ προσωπικά αλλά και η Δημοκρατική παράταξη θα δώσουμε αυτό τον αγώνα. Τον αγώνα της αλήθειας, τον αγώνα της υπευθυνότητας.

Λάμπρος Παλάντζας
Υπ. Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Γρεβενών

This entry was posted on Δευτέρα, Μάιος 7th, 2012 at 13:28 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΛΟΓΕΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply