Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Αυτοί είναι οι βουλευτές που εκλέγονται με την Χρυσή Αυγή

7 Μαΐου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Αυτοί είναι οι βουλευτές που εκλέγονται με την Χρυσή ΑυγήΑδιαμφισβήτητη έκπληξη για τις φετινές εκλογές είναι η είσοδος της Χρυσής Αυγής στην Βουλή με τον σημαντικό αριθμό των 21 εδρών. Ποιοι είναι ωστόσο αυτοί που θα έχουν την τύχη να καθήσουν στα βουλευτικά έδρανα;

Στην Α’ Αθηνών η Χρυσή Αυγή πήρε δύο έδρες τις οποίες καταλαμβάνουν ο γενικός γραμματέας του κόμματος, Νίκος Μιχαλολιάκος και ο Ιωάννης Βουλδής.

Στην Β’ Αθηνών πολιτεύτηκε και εξελέξη ξανά ο Νίκος Μιχαλολιάκος, η Ελένη Ζαρούλια και ο Γεώργιος Γερμένης. Ωστόσο σύμφωνα με τα όσα δημοσιεύει η Χρυσή Αυγή στην ηλέκτρονική της εφημερίδα, ο αρχηγός του κόμματος, θα παραιτηθεί από την έδρα αυτή και πιθανότατα θα την καταλάβει ο Ηλίας Παναγιώταρος.

Α’ Αθηνών

Μιχαλολιάκος Νικόλαος

Βουλδής Ιωάννης

Β’ Αθηνών

Γερμενής Γεώργιος

 

Ζαρούλια Ελένη

Παναγιώταρος Ηλίας

 

Β’ Πειραιώς

Λαγός Ιωάννης

Α’ Πειραιώς

Κούζηλος Νικόλαος

Αττικής

Κασιδιάρης Ηλίας

 

Α’ Θεσσαλονίκης

Γρέγος Αντώνιος

Β’ Θεσσαλονίκης

Ζησιμόπουλος Πολύβιος

Σερρών

Σιώης Νικήτας

Λαρίσης

Αλεξόπουλος Χρυσοβαλάντης

Μαγνησίας

Ηλιόπουλος Παναγιώτης

Αχαΐας

Αρβανίτης Μιχαήλ

Αιτωλοακαρνανίας

Μπαρμπαρούσης Κωνσταντίνος

Ηλείας

Κρέσπης Νικόλαος

Μεσσηνίας

Κουκούτσης Δημήτριος

Κορινθίας

Μπούκουρας Ευστάθιος

Εύβοιας

Μίχος Νικόλαος

Φθιώτιδα

Γκλέτσος Απόστολος

Επικρατείας

Παππάς Χρήστος

Ωστόσο όπως φαίνεται και σύμφωνα με τα όσα έχουν δημοσιευτεί και τα ονόματα που έχουν πάρει τους περισσότερους σταυρούς δεν είναι σίγουρο πως θα καθήσουν στα βουλευτικά έδρανα.

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος, αναμένεται να παρακάμψει τις δημοκρατικές διαδικασίες και να ζητήσει από όσους έχουν εκλεγεί, να παραιτηθούν από τις έδρες του έτσι ώστε να ορίσει ο ίδιος τους υπόλοιπους 20 βουλευτές, επιλέγοντας άτομα με «με προσφορά και ιστορία στο κόμμα».

www.iefimerida.gr

This entry was posted on Δευτέρα, 7 Μαΐου, 2012 at 23:21 and is filed under ΕΚΛΟΓΕΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply