Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

8 κόλπα για να μην σταματήσεις τη δίαιτα σου

Μάιος 6th, 2012 by Χρήστος Μίμης

8 κόλπα για να μην σταματήσεις τη δίαιτα σουΜετά την απώλεια των πρώτων κιλών είναι πολύ βασικό να διατηρηθεί το κίνητρο σου μέχρι το τέλος της δίαιτας. Σε αυτό μπορούν να βοηθήσουν κάποια μικρά κόλπα. Πάρε μερικές ιδέες.

Κόλπο Νο1

Πέταξε τα παλιά σου ρούχα και αγόρασε στενότερα που σε κολακεύουν.

Κόλπο Νο2

Προσπάθησε να θυμάσαι το αρχικό κίνητρο που σε ώθησε να ξεκινήσεις τη δίαιτα.

Κόλπο Νο3

Βάλε ένα τελικό βάρος ως στόχο, ο οποίος όμως να είναι ρεαλιστικός και ο κατάλληλος για το σωματότυπό σου. Δεν είμαστε όλοι πλασμένοι να έχουμε το σώμα μοντέλων.

Κόλπο Νο4

Ζυγίσου τακτικά, αλλά όχι καθημερινά.

Κόλπο Νο5

Ασκήσου τακτικά. Έρευνα σε 32 χιλιάδες ανθρώπους έδειξε ότι είναι η Νο 1 στρατηγική για διατήρηση της απώλειας βάρους. Το 81% διατήρησε το βάρος που είχε χάσει. Με την άσκηση αυξάνεται ο μεταβολισμός και εκκρίνονται ενδορφίνες από τον εγκέφαλο οι οποίες σε ηρεμούν και δημιουργούν ένα αίσθημα ευφορίας.

Κόλπο Νο6

Κράτα ένα ημερολόγιο διατροφής, όπου θα σημειώνεις τι τρως και πώς αντέδρασες σε ειδικές περιστάσεις , όπως γενέθλια, διακοπές, προσκλήσεις. Κάνε το τουλάχιστον για τις πρώτες 90 ημέρες. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να προετοιμαστείς και να αντιμετωπίσεις την επόμενη πρόκληση.

Κόλπο Νο7

Αντάμειψε τον εαυτό σου κάθε φορά που βλέπεις το δείκτη της ζυγαριάς να πέφτει. Διασκέδασε, ψώνισε, πήγαινε διακοπές ή απόλαυσε ένα Σαββατοκύριακο σε spa.

Κόλπο Νο8

Βάλε μια παλιά σου φωτογραφία στο ψυγείο: όταν θα τη βλέπεις θα διαπιστώνεις ότι δε θέλεις να επανέλθεις ποτέ στον παλιό σου εαυτό.

Πηγή: shape.gr

This entry was posted on Κυριακή, Μάιος 6th, 2012 at 13:27 and is filed under Χωρίς κατηγορία. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply