Οι επιτυχίες του Αθλητικού Συλλόγου ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Γρεβενών συνεχίζονται με τα «δελφίνια του» να ανεβαίνουν τα σκαλιά του βάθρου και να μας κάνουν υπερήφανους για τα δικά μας παιδιά, τα οποία κόντρα στα προβλήματα που υπάρχουν, μας χαρίζουν μοναδικές στιγμές χαράς και ελπίδας.

Ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης συγχαίρει τις  κολυμβήτριες  του Συλλόγου: Χριστίνα Παπανικολάου για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στα 200 πρόσθιο και του χάλκινου στα 50 πρόσθιο  και Ζωή –Παρασκευή Λιάμπα για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στα 100 ύπτιο και της 4ης θέσης στα 50 ύπτιο, στους Μακεδονικούς αγώνες κολύμβησης που διεξήχθησαν στις 28-29-04-2012 στο Ποσειδώνιο της Θεσσαλονίκης και εύχεται οι επιτυχίες τους να συνεχίσουν και στο μέλλον.

Συγχαίρει όλους τους Αθλητές που συμμετείχαν στους αγώνες για την προσπάθειά τους και εύχεται η προσπάθεια αυτή να φέρει επιτυχίες.

Συγχαίρει επίσης τους προπονητές για τις επιτυχίες των παιδιών μας που είναι αποτέλεσμα της συστηματικής προπόνησης τους καθώς και τα μέλη του Δ.Σ. που στηρίζουν με κάθε τρόπο τους αθλητές του Συλλόγου.

Ο Δήμος Γρεβενών, παρά τις οικονομικές δυσκολίες που υπάρχουν, θα συνεχίσει να είναι δίπλα στην προσπάθεια των Αθλητικών Συλλόγων του Δήμου και να τους στηρίζει.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.