Νίκη παραμονής για τον ΠΥΡΣΟ!!!
Ο ΠΥΡΣΟΣ μπήκε δυνατά και αποφασιστικά στο παιχνίδι και με μεγάλο πρωταγωνιστή  τον Γιώργο Κουτσομήτρο, πήρε τη Νίκη παραμονής, καθώς  επιβλήθηκε της Κοζάνης με σκορ 2-0.
Η Κοζάνη πίεσε μετά το γκολ, αλλά δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο τέρμα, ενώ έχασε την ευκαιρία να μειώσει στο 72′ όταν κέρδισε πέναλτι, με τον Καραμπατζάκη όμως να μην καταφέρνει να νικήσει τον Μακρή.
Οι καλύτερες στιγμές του αγώνα

α’ ημίχρονο
8′ ο Κουτσομήτρος με σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 1-0.
20′ απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ με τον Κουλουκίδη, ο Μακρής σωστά τοποθετημένος, απέκρουσε εντυπωσιακά.
18′ κεφαλιά του Δαραμάρα πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Μακρή.
25′ καλό σουτ του Κουτσομήτρου, απέκρουσε σωτήρια ο Γκαραβέλης.
43′ ο Κουτσομήτρος με ατομική προσπάθεια, έκλεψε την μπάλα από τον αντίπαλό του στο κέντρο του γηπέδου και πλάσαρε με επιτυχία τον γκολκίπερ της Κοζάνης, σημειώνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα 2-0.

β’ ημίχρονο
52′ σουτ του Τακίδη πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο του Μακρή.
63′ καρφωτή κεφαλιά του Ζηνόβιου δεν βρήκε στόχο.
72′ πέναλτι που κέρδισε η Κοζάνη εκτέλεσε ο Καραμπατζάκης, απέκρουσε ο Μακρής.
76′ παράλληλη πάσα του Δούμα στην περιοχή της Κοζάνης βρήκε τον Παπαδόπουλο, δυνατό το σουτ που επιχείρησε, ο Γκαραβέλης σε καλή θέση απέκρουσε εντυπωσιακά, σώζοντας την εστία του από τρίτη παραβίαση.

Διαιατησία: Κατσικογιάννης, Πασχάλης, Καλφόγλου (Ηπείρου)

ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ: Μακρής, Κυριακίδης, Χαραλαμπίδης, Τσαρτσαρής, Γεωργίου (69′ Μπόλλος), Αλεξανδρής, Κουτσομήτρος (50′ Παπαδόπουλος), Μπλάντος, Κοτζατίσογλου, Δούμας, Μπόζιαρης (80′  Τσαρτσιώτης)

ΚΟΖΑΝΗ: Γκαραβέλης, Τακίδης, Συμεωνίδης, Καραμπατζάκης, Κουλουκίδης, Κάλφας, Τοπάλης, Τσαβαλάς (72′ Χριστοφορίδης), Ζηνόβιος, Δαραμάρας (46′ Λαγός), Σικαλόπουλος (75′ Ασλανίδης).

Κώστας Ντίγκος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.