Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Το μήνυμα του υποψηφίου βουλευτή Γρεβενών Τιμολέων Κοψαχείλη (Video)

Μάιος 3rd, 2012 by Χρήστος Μίμης

 

Με ηλεκτρονικό τρόπο επέλεξε ο Τιμολέων Κοψαχείλης να στείλει το μήνυμά του σε όλους τους Γρεβενιώτες.

Δείτε το βίντεο και διαβάστε το μήνυμα:

Φίλες και φίλοι,

Η χρονική περίοδος που διανύουμε είναι αναμφισβήτητα μία από τις δυσκολότερες και τις πλέον κρίσιμες για τη νεότερη ιστορία της πατρίδας και του τόπου μας.
Μαζί με εσάς, έτσι και εγώ ως ελεύθερος επαγγελματίας και πατέρας δύο νέων παιδιών βιώνω την κρίση και τα σκληρά αποτελέσματα της ύφεσης των τελευταίων χρόνων. Μοιράζομαι μαζί σας το άγχος, τις δυσκολίες, τις αδικίες και την αβεβαιότητα.
Γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω στα Γρεβενά, γνωρίζω τα προβλήματα και τις δυνατότητες του τόπου μας. Τον αγαπώ και τον ποναώ όπως και εσείς. Είμαι αποφασισμένος να εργασθώ σκληρά, να δώσω όλες μου τις δυνάμεις να πάμε μπροστά, να λύσουμε μαζί τα προβλήματα και να βάλουμε τα Γρεβενά μας σε τροχιά ανάπτυξης.
Εμείς οι Έλληνες έχουμε αποδείξει ότι, ξέρουμε πώς να ξεπερνάμε τα μεγάλα εμπόδια. Σήμερα, η ανάκαμψη σε περιβάλλον σταθερότητας είναι το ζητούμενο. Η Ν.Δ και ο πρόεδρος της Αντώνης Σαμαράς έχουν τη γνώση, τις ρεαλιστικές προτάσεις και το πρόγραμμα για να βγούμε από το <<τέλμα>>, να μπούμε στο δρόμο της ανάπτυξης και να ξαναγεννηθεί η ελπίδα. Η Ελλάδα μπορεί να τα καταφέρει και θα τα καταφέρει.
Μαζί στην πρώτη γραμμή μπορούμε καλύτερα, μαζί στην πρώτη γραμμή μπορούμε να διεκδικήσουμε, να αγωνιστούμε και να δώσουμε μία μόνο υπόσχεση, ότι το καλό και το συμφέρον του τόπου μας, των Γρεβενών μας, θα είναι πάντα και πάνω από όλα.

sign

 

This entry was posted on Πέμπτη, Μάιος 3rd, 2012 at 18:55 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΛΟΓΕΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply