Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Επιστολή Γ Γραμματέα Δήμου Γρεβενών προς διοικητή του Νοσοκομείου…

Μάιος 3rd, 2012 by Χρήστος Μίμης

Επιστολή στον διοικητή του Νοσοκομείου Γρεβενών Κυριάκο Σημαδόπουλο, έστειλε ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Γρεβενών Ανδρέας Τόσκας, με αφορμή την έλλειψη αγροτικού ιατρού στο Σπήλαιο Γρεβενών.

Η επιστολή έχει ως εξής:

κ. Διοικητά

Σας κοινοποιούμε την υπ΄αριθ. 2/2012 απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου Σπηλαίου και σας παρακαλούμε θερμά να ενσκήψετε με την επιβαλλόμενη ευαισθησία στο ζήτημα της έλλειψης αγροτικού ιατρού.

Το Σπήλαιο είναι ένας οικισμός που βρίσκεται στην ορεινή ζώνη των Γρεβενών  στις νοτιοδυτικές παρυφές του όρους Όρλιακα.

Οι απαράμιλλου κάλλους ομορφιές της άγριας φύσης  της περιοχής,  η τεράστια ιστορική αξία του οικισμού, στον οποίο εδόθη η μεγαλειώδης μάχη υπό του οπλαρχηγού Θεόδωρου Ζιάκα κατά των Τούρκων, η ύπαρξη της Βυζαντινής Ι.Μ. Κοιμήσεως της Θεοτόκου χαρακτηρίζουν το Σπήλαιο το άρμα της προβολής του τόπου μας σε πανελλήνιο και όχι  μόνο επίπεδο.

Κατόπιν αυτού με δεδομένο ότι το Σπήλαιο είναι ένας οικισμός στον οποίο διαβιούν μόνιμα 80 ηλικιωμένοι συνδημότες μας, σας παρακαλούμε πολύ να επιληφθείτε του ζητήματος ώστε ο αγροτικός ιατρός να επισκέπτεται  τον οικισμό για τουλάχιστον κάποιες ώρες πριν την επίσκεψή του στο οικισμό του Ζιάκα, ώστε να εξυπηρετεί του πολίτες και να μην αναγκάζονται να κατέρχονται στα Γρεβενά ή στο Ζιάκα, στερούμενοι και μεταφορικών μέσων.

Ευελπιστώντας στην καλή σας διάθεση για την επίλυση του προβλήματος σας γνωρίζουμε ότι είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε δική μας ενέργεια προς τούτο συνιστάμενη στην εξυπηρέτηση του αγροτικού ιατρού.

Παρεμπιπτόντως   θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι έχουμε γίνει και αποδέκτες παραπόνων από κατοίκους της Κρανιάς για έλλειψη πιεσόμετρου και διαβητόμετρου από τον αγροτικό ιατρό και σας παρακαλούμε για την επίλυση και αυτού του ζητήματος.

 

 

Με Εκτίμηση

Ο  Γενικός Γραμματέας

Ανδρέας Τόσκας

 

This entry was posted on Πέμπτη, Μάιος 3rd, 2012 at 13:51 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply