Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Εκδηλώσεις από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αμυγδαλιών – Πανηγύρι του χωριού, «δίπλωμα του χορού» και «αποχαιρετισμός της Πασχαλιάς»…

Μάιος 3rd, 2012 by Χρήστος Μίμης

Δείτε φωτογραφίες

Πραγματοποιήθηκαν και φέτος στις 2 Μαΐου στο ξωκλήσι του Αγίου Αθανασίου οι εκδηλώσεις για το πανηγύρι του χωριού, με εξαιρετικά ιδιαίτερη επιτυχία.

Οι γυναίκες του λαογραφικού- χορευτικού τμήματος του Συλλόγου τραγούδησαν και χόρεψαν παραδοσιακά τραγούδια, ενώ για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η σούπα που μοιράστηκε ήταν πεντανόστιμη και στο διαγωνισμό του παραδοσιακού αγωνίσματος του άλματος τριπλούν το κύπελλο κέρδισε ο Χρήστος Ε. Λιάκας. Η οργάνωση και φέτος έγινε μαζί με την εκκλησιαστική επιτροπή και η συνεργασία ήταν για άλλη μια φορά άψογη.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας έγινε η αναβίωση του «αποχαιρετισμού της Πασχαλιάς» και το «δίπλωμα του χορού» από το χορευτικό-λαογραφικό τμήμα των γυναικών του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμυγδαλιών.

Φωτογραφίες μπορείτε να δείτε εδώ… http://www.e-amigdalies.gr/2012%20nea.htm

Και βίντεο μπορείτε να δείτε στη σελίδα μας στο facebook.. http://www.facebook.com/profile.php?id=

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Γραμματέας                                     Ο Πρόεδρος

Αργύριος Καραλιόλιος                     Νικόλαος Δεινόπαπας

This entry was posted on Πέμπτη, Μάιος 3rd, 2012 at 20:15 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply