http://p-nstatic.doldigital.net/taneawebstatic/696F7EBCBE129080FC4903E3555EC3CB.jpgΑυξάνεται η λίστα με τις οροθετικές ιερόδουλες, καθώς εντοπίστηκαν θετικές στον ιό HIV άλλες πέντε, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό σε 17. Την ίδια ώρα τις 2.000 φτάνουν τα τηλεφωνήματα πολιτών στο ΚΕΕΛΠΝΟ.

Στο μεταξύ, απάντηση μέσω Facebook έδωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, σε όσους επικρίνουν την απόφαση των Αρχών να δώσουν στη δημοσιότητα τα ονόματα και τις φωτογραφίες των εκδιδόμενων γυναικών που βρέθηκαν οροθετικές.

Χαρακτηρίζει τις αντιδράσεις υπερβολικές και λέει ότι η δημοσίευση είναι νομιμότατη -«κι ας κόπτονται οι Φαρισαίοι»-, καθώς η προστασίας της δημόσιας υγείας είναι υπέρτερο αγαθό του δικαιώματος στην προσωπικότητα.

Στο ίδιο θέμα αναφέρθηκε και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Βαγγέλης Βενιζέλος, στη διακαναλική του συνέντευξη, λέγοντας ότι τα ανθρώπινα δικαιώματα όλων είναι σεβαστά. Πρόσθεσε ότι οι φωτογραφίες δίνονται στη δημοσιότητα όταν διακυβεύεται υπέρτερο αγαθό, όπως, εν προκειμένω, η δημόσια υγεία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.