Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

11 οι ιερόδουλες με AIDS – 1000 άνδρες έχουν επικοινωνήσει ήδη με το ΚΕΕΛΠΝΟ

Μάιος 1st, 2012 by Χρήστος Μίμης

10 Ελληνίδες και μια Βουλγάρα βρέθηκαν οροθετικές μόνο χθες – Δούλευαν στο πεζοδρόμιο, σε παράνομους οίκους και ξενοδοχεία κοντά στο ιστορικό κέντρο

Κάθε μέρα που περνά, οι αποκαλύψεις είναι όλο και πιο εφιαλτικές. Γυναίκες με Aids που εκδίδονταν, άνδρες που τις επισκέπτονταν στους παράνομους οίκους ανοχής όπου εργάζονταν, τις «ψώνιζαν» στα πεζοδρόμια, τις έβρισκαν στα κακόφημα ξενοδοχεία κοντά στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας και για άγνωστους λόγους, κάποιοι από αυτούς, δεν χρησιμοποιούσαν προφυλάξεις.

Τρόμος και πανικός έχει καταλάβει όσους επισκέφθηκαν το προηγούμενο διάστημα παράνομους οίκους ανοχής και όχι μόνο στο κέντρο της Αθήνας. Μόνο τη Δεύτερα, από τους περίπου 100 ελέγχους που έγιναν σε παράνομα «σπίτια», πιάτσες ή ξενοδοχεία, βρέθηκαν 11 ιερόδουλες θετικές στον ιό HIV.

Οι 10 από τις γυναίκες που είχαν μολυνθεί με Aids είναι Ελληνίδες και η μια είναι Βουλγάρα, όπως είπε ο Ευάγγελος Λιάπης, γιατρός του ΚΕΕΛΠΝΟ στην πρωινή εκπομπή του Σκαϊ.

Ο κ. Λιάπης είπε ότι οι έλεγχοι έχουν ξεκινήσει από τις προβληματικές περιοχές της Αθήνας, αλλά θα επεκταθούν και εκτός Αττικής. «Θα εξεταστεί και το τελευταίο εκδιδόμενο άτομο», είπε. Και κάλεσε οποιονδήποτε είχε επικίνδυνη σεξουαλική συμπεριφορά, να κάνει εξέταση για AIDS.

www.newsit.gr

This entry was posted on Τρίτη, Μάιος 1st, 2012 at 09:55 and is filed under ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply