Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Απεργία πείνας ξεκίνησε η Βίκυ Σταμάτη

Μάιος 1st, 2012 by Χρήστος Μίμης

Η σύζυγος του Ακη Τσοχατζόπουλου αρνείται την τροφή και ζητεί διαρκώς το παιδί της

Απεργία πείνας ξεκίνησε η Βίκυ ΣταμάτηΑπεργία πείνας άρχισε από την Παρασκευή η σύζυγος του πρώην υπουργού κ.Α.Τσοχατζόπουλου, κυρία Βίκυ Σταμάτη. Οπως ανακοίνωσε σε δημοσιογράφους έξω από τον Κορυδαλλό ο συνήγορός της κ. Β. Χειρδάρης, η κυρία Σταμάτη είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, αρνείται να πάρει τροφή από την Παρασκευή που προφυλακίστηκε και ζητεί συνεχώς το παιδί της.

Σε σχέση με τη συνάντησή της με τον πρώην υπουργό, ο οποίος είναι επίσης προφυλακισμένος στις δικαστικές φυλακές Κορυδαλλού, έχουν και οι δύο υποβάλει ξεχωριστά αιτήματα, όπως προβλέπει ο κανονισμός των φυλακών, για να συναντηθούν. Αυτό αναμένεται να γίνει την Τρίτη 1η Μαΐου.

Την Τετάρτη το πρωί, όπως δήλωσε ο κ. Χειρδάρης, η κυρία Σταμάτη θα υποβάλει αίτηση αποφυλάκισής της, ενώ πάντα εκφράζει την άποψη ότι η προφυλάκισή της «είναι ανάλγητη, άδικη και παράνομη».

This entry was posted on Τρίτη, Μάιος 1st, 2012 at 13:18 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply