Συνεχίζει τις επισκέψεις στις κοινότητες του Νομού…

Ο υποψήφιος βουλευτής Γρεβενών της Ν.Δ κ. Τιμολέων Κοψαχείλης τη Δευτέρα 30 Απριλίου επισκέφτηκε το γραφείο της  Αντιπεριφέρειας  Γρεβενών. Έγινε δεκτός από τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Γεώργιο Δασταμάνη με τον οποίο συζήτησαν και άκουσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Π.Ε Γρεβενών λόγω του περιορισμού των πόρων.

Ο κ. Κοψαχείλης επισήμανε πως: «Στις Περιφερειακές Αυτοδιοίκηση θα πρέπει να δοθούν οι δυνατότητες και οι διευκολύνσεις για να προσελκύσουν επενδύσεις και η αξιοποίηση των ΣΔΙΤ μπορεί να συμβάλλει σε αυτή την κατεύθυνση». Στη συνέχεια επισκέφτηκε όλες τις διευθύνσεις και τα τμήματα και συνομίλησε με τους εργαζόμενους της Π.Ε Γρεβενών τους οποίους γνωρίζει από τη θητεία ως Νομαρχιακός Σύμβουλος .

Το απόγευμα επισκέφτηκε τις τοπικές κοινότητες: Μικροκλεισούρα, Πόρο, Πιστικό, Κνίδη, Βάρη, Έξαρχο όπου του επιφήλαξαν θερμότατη υποδοχη.

Συζήτησε με τους κατοίκους των Τοπικών Κοινοτήτων, άκουσε τις απόψεις, τα προβλήματα και τις ανησυχίες τους και ανέλυσε τους στόχους του για το Νομό Γρεβενών.

Δείτε και: Οι επισκέψεις του υποψηφίου Βουλευτή Γρεβενών με τη ΝΔ Τιμολέων Κοψαχείλη την Πρωτομαγιά…

Διαβάστε περισσότερα στο επίσημο site του Τιμολέων Κοψαχείλη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.